Thursday, June 12, 2014

|OUTFIT-M.| BLACK&BLACK

 Ahojte! Dnes mám pre vás outfit, ktorý sme fotili v týchto úžasných teplých dňoch. Užívate si teplo, či máte radšej chladnejšie dni? Ja mám rada aj teplé aj upršané dni a zo všetkého mám najradšej búrky. Také poriadne s bleskami a hromami. Už ako malá som milovala katastrofické filmu typu: tornádo v meste, lavína v potrubiach, ... Tým ale samozrejme nechcem povedať, že búrka je niečo katastrofické. I keď môže zájsť do vysokých rozmerov.

Teraz pár slov k môjmu outfitu. Dlho očakávané a vytúžené šaty s holým chrbtom sú síce čiernej farby, ktorá priťahuje slnko, ale zato sú z ľahkého a jemného materiálu v ktorom nie je teplo. K nim som zvolila jednoduché lodičky, čiernu kabelku s klobúkom. Keď som vyberala fotky spomedzi tých, ktoré sme nafotili, tak sa mi skoro žiadne nepáčili. Nie je to prostredím, ani fotografkou (Zuzka je najsuper fotografka) je to mnou. Cítim sa tak hrozne nefotogenická a nie som so sebou spokojná. Nedávno som čítala článok, že až 90% žien je nespokojných so svojím výzorom. Skúšanie plaviek je pre ne deprimujúce a dostávajú sa do hlbokej úzkosti keď majú ísť k bazénu alebo na pláž. Prečo? Podľa mňa je žena to najkrajšie čo na tomto svete existuje. A aj tak je so sebou nespokojná. Prečo? Prečo sa väčšina z nás na seba pozerá tak sebakriticky? Chceme na sebe meniť to, vďaka čomu sme originálne a zároveň nechceme byť tuctové. Začnime sa mať viac rady a hlavne usmievajte sa! Ste krásne. :)
hat: Choiesdress: Romwe│handbag: H&M│

5 comments:

  1. V tom máš úplnú pravdu, no keby som mala zakaždým myslieť na všetko, čo sa mi na sebe nepáči tak ani z domu nevyjdem :D
    Fotky sú inak krásne ;)
    http://bynicka.blogspot.sk/

    ReplyDelete
  2. krásna žena v čiernom... ;)

    ReplyDelete
  3. ten klobúk je skvelý,úplne retro vyzeráš. :)

    ReplyDelete

Thank you for every lovely comment! ♥