Wednesday, November 27, 2013

INSTA |random|

Dnes po dlhej dobe zas raz článok s random fotkami, ktoré ste už mohli tí, ktorí ma sledujete, vidieť aj na mojom instagrame. No aj tak si takto vždy rada zrekapitujulem posledné dni, týždne a v tomto prípade asi aj mesiac, pretože v poslednom čase fotím akosi málo, čo ma celkom mrzí. Posnažím sa polepšiť sa :).  
milujem jeseň ♥ - milujem tieto rozkošňácke šaty (outfit tu) - mala som možnosť vyskúšať Printic (článok tu) - ešte z teplejších, slnečných, jesennejších dní
s Daisy ♥ - nákupy vo vianočnom Poľsku - milujem fotenie oblohy - prvý sneh a nové super boty

Inak prišlo mi pár balíčkov, najhuňatejší svetrík, najsamsuper bunda a dnes som si konečne kúpila nadkolienky.. snáď vám veci čoskoro ukážem na sebe! Ako sa máte vy? A čo máte nové? Pochváľte sa mi!  :)
Juuu a ďakujem za krásne komentáre, ktoré mi tu nechávate, ste zlatíčka. ♥


Romwe Black Friday Sale
Up to 75% off, over 3000+ styles
Biggest discount! Most styles ever!
Date: 11/26/2013 -11/30/2013

16 comments:

  1. skvělé fotky:)) Jezdíš do Sfery do Polska ?:) Kde bydlíš ?:D Máš to daleko ?:D Je to můj nejoblíbenější shopping, kvůli Pull&Bearu Bershky a Stradivariuse :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. No bola som tam teraz prvýkrát, ale je to tam skvelé, fakt asi všetky obchody, o ktorých som počula a do ktorých som sa chcela ísť pozrieť :). Mám to asi 2 hodiny autom, bývam kúsok od hraníc :).

      Delete
  2. Nadkolenky jsou nejlepší věc! taky jsem si jedny nedávno koupila a nosila bych je pořád :) u nás ještě sníh není :( a taky pojedu do Polska :) už se těšíím :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Presne, už mám s nimi naplánovaných kopu outfitov, len sa bojím, že mi v nich už teraz bude chladno :( Tak si to tam uži! :)

      Delete
  3. jééé, krásné fotky! v šatičkách Ti to neuvěřitelně sluší!
    já jsem tento měsíc nakupovala celkem hodně :D zrovna včera jsem o tom psala článek, tak když se Ti bude chtít, budu moc ráda, když ke mně zavítáš :))

    ReplyDelete
  4. krásné :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    ReplyDelete
  5. Ja tvoje fotky sledujem naozaj rada, takze ano, fot castejsie! A v tych satach si najrozkosnackejsia ty. ;)

    ReplyDelete

Thank you for every lovely comment! ♥