Saturday, March 09, 2013

|new in| Oxfordky

| oxfordky: THBoxes.com |

Včera na mňa doma čakal balíček, čomu som sa veľmi potešila, pretože už čakám na viac (presnejšie 8 :) to nakupovanie cez internet ma nejak chytilo, ha) a už je to nejaká doba, čo som veci objednávala. Tento konkrétne mi prišiel z webu THBoxes.com, na blogu bola aj giveaway, kde ste mohli vyhrať nejaký šperk z ich stránky. Ja som si mohla za spoluprácu tiež niečo vybrať a keďže veci, ktoré ma zaujali najviac boli práve vypredané, rozhodla som sa pre tieto oxfordky (najskôr som chcela hnedé, ale tiež boli vypredané, ako naschvál), pretože tie z minulého roka sa mi rozpadli a tak keď už je tá jar, potrebujem nové. 
Čo sa e-shopu týka, objednávala som odtiaľ prvýkrát a som spokojná. Skvelá komunikácia, balíček dorazil za dva týždne, poriadne zabalený, takže nebolo možné, aby sa poškodili. Síce nosím topánky 38, objednala som si pre istotu 39 a sedia perfektne, takže pozor na veľkosti.  
Čo vy a oxfordky? Nosíte/nenosíte? Páči/Nepáči? Ja ich mám rada, pretože sú veľmi ľahké a pohodlné, jednoduché a zároveň niečím zaujímavé. Akurát musím vždy znášať pripomienky môjho Drahého, ktorému sa absolutne nepáčia a volá ich "dreváky". :)

16 comments:

  1. oxfordky milujem :) ja som si minule kúpila ale hnede

    ReplyDelete
  2. oxfordky sú úžasné,mala by som si niekedy aj ja kúpiť takéto klasické čierne alebo hnedé,mám len hnedé s takým kožúškom a mala som kvetinové,ale tieto sú naj :)

    ReplyDelete
  3. jsou hezké,taky by se mi hodily :)

    ReplyDelete
  4. oxforky milujem a nosím pravidelne :) a práve nejaké nové zháňam :)

    ReplyDelete
  5. presné také teraz hľadám, no všade majú len semišové alebo na vysokom podpätku :(

    ReplyDelete
  6. Tie súú skvelé! Ja by som tiež jedny Oxfordky chcela vlastniť..je to super..musím nejaké zohnať! :)

    www.seesimona.blogspot.com

    ReplyDelete
  7. Niekedy som ich nemohla ani vidiet, ale v poslednom case sa mi zapacili. Minuly rok som vychytala super akciu u Batu, ani nie za 8eur :)
    a mojmu pritelovi sa nastastie pacia :)

    ReplyDelete
  8. I love them! :) I also have similiar pair. Oxfords are the best!

    ReplyDelete
  9. krásne, hnedé by sa mi páčili ešte viac.

    ReplyDelete
  10. Já jim nemůžu nějak přijít na chuť :)) Myslím, že na ně ani nejsem typ, mám ráda spíš takový ten ženský styl oblékání a k tomu se hodí spíš podpatky anebo třeba plátěné/kožené tenisky. Ale když je vidím na někom, kdo je umí nosit a kombinovat, je to super.
    Тнє ∂ιαяу σƒ ριєяєттє

    ReplyDelete
  11. Ja mám také isté. Ale už asi rok. Sú úžasne. Výborne sa v nich chodí.

    ReplyDelete

Thank you for every lovely comment! ♥