Sunday, January 06, 2013

|hot or not| Šaty v zime?

Šaty v zime? Veľa ľudí si povie, že je to bláznovstvo, ale ak sú balnené a ak si k nim oblečiete teplé punčošky (možno aj dvojo), vysoké nadkolienky alebo niečo podobné, môžte sa v nich cítiť rovnako ako v rifliach a tričku, nemyslíte? Nosíte šaty v zime, prípadne na jar, ale dávate prednosť "teplejšiemu oblečeniu"? Ja som si včera prehrabala celú skriňu, slr nenašla som žiadne, ktoré by sa do takéhoto počasia hodili. Možno pretože som nikdy šaty a sukne veľmi nenosila, všetky, ktoré mám, sú väčšinou elegantnejšie a kúpila som si ich na príležitosť, na ktorú som proste v džínach prísť nemohla :) Posledné leto som si ale sukne a šaty veľmi obľúbila, takže si do nového roka dávam predsa len nejaké to predsavzatie a to dokúpiť zásobu šiat (women dresses online) rôznych farieb, strihov a materiálov! Možno niečo ukoristím aj v zľavách, ktoré všade momentálne prebiehajú a ja ako nadšený šopoholik a zľavoholik som to ešte nikde preskúmať nebola (tomu by jeden ani neveril)! Vy ste si niečo pekné za skvelú cenu už stihli ukoristiť? :)

Mám tu pre vás úkažky nejaký zimnošatoých kombinácii, a aj tipy na šaty, ktoré by podľa mňa s pančuškami (či už čiernymi alebo farebnými) tvorili super dvojku. Fantázii sa vlastne medze nekladú a je len na vás, ako a s čím šaty skombinujete, hlavne, aby vám bolo teplúčko a príjemne! Na čo by vám predsa boli krásne šaty a pančušky, keby ste s nimi mohli potom maximálne tak ležať pod perinou s červeným nosom a horúčkou ;).  

V tomto je moja favoritka jednoznačke Zuzka z blogu www.redpoppystories.com, ktorej zimné kombinácie šiat najviac ľúbim. Celý jej šatník by som hneď brala! :) 

Ďalej je to švédka Petra z blogu www.photoblogbypetra.blogg.se, ktorú veľa z vás tiež určite pozná:

A potom šaty, šaty, šaty! 





18 comments:

  1. Vypadá to velmi dobře. Já šaty nenosím nemám ani jedny :D Ke mě moc takové věci nejdou :D

    ReplyDelete
  2. poviem ti tak ja suknbe a šaty nenosím rada som radŠej za kraťasy a rifle ale mne sa to tak páči že asi sa prekonám a nejaké šaty kúpim ;)

    ReplyDelete
  3. Milujem šaty v zime. Dlho som nerada nosila sukne a šaty, no ako som natrafila na blogspot tak sa to zmenilo. No zimné v mojom šatníku chýbajú, ale som za áno. asi pôjdem poprehrabovať sekáče:) najviac túžim po petter pan šatách:)

    ReplyDelete
  4. Já si myslím, že to vypadá opravdu skvěle :) pokud se vezmou silonky a ještě podkolenka tak to má navíc i dvojí účinek, jednak nezmrzneš a druhak to může vypadat i hodně dobře!:D takže za mě ano!:D taky by se mi nějaké takové šaty hodily:)

    ReplyDelete
  5. máme to naprosto stejně. také jsem spíše džínový typ, sukn nenosím vůbec a šaty na léto mám tak maximálně dvoje, ale nosím je minimálně. nutno však říci, že je nosím ráda, je to to nejlepší, co si v létě můžeš obléct. a stejně jako ty, i já si chci v tomto roce nakoupit plno pěkných šatů :) a nejraději bych začala hned teď, leč chystám se investovat do jiných věcí, takže můj šatník bude muset počkat do jara, což se však bude hodit možná víc, když už budu moci k šatům nosit třeba jen blazer nebo lehkou bundičku. strašně se na to těším!!!

    ReplyDelete
  6. (Z. aj tvojim problémom v 14 bol pokazený foťák? , alebo to si len citovala moje články?:D)

    ReplyDelete
  7. Ja dávam šatám určite áno v akomkoľvek počasí :)

    ReplyDelete
  8. Šaty správně zkombinované s punčochy se mi líbí i v zimě :)

    ReplyDelete
  9. tak presne nechápem, že baba čo som videla ale pred týždňom v tescu nezamrzla, preboha vyzeralo to, že má len silonky a síce kraťase a nie šaty, ale tie holé nohy
    ja som mala aj cez zimu šaty a tým, že presne som si dala silonky a na to ešte bavlnené pančuchy mala som pocit, že mi je na nohy teplejšie ako v rifliach, ale zase takéto si neobliekam keď je pod nulou a strašná zima, ale inak sa to dá a rozmýšľam, že by som prijala ale ešte dvoje šaty také pekné bavlnené, lebo mám len také tenučké

    ReplyDelete
  10. ja zbožňuje šaty v zime, keď si dá dievča k tomu nejaké krásne pančušky ktorých je teraz tak veľa nádherných a k tomu nejaké krásne čižmičky proste nieje o čom, je to veľmi ženské si myslím ;) No ja šaty moc nenosím aj keď by som rada, ale patrím k tým dievčatám čo sa narodili s nie peknými nohami :)

    http://slyfestyle.blogspot.sk/

    ReplyDelete
  11. Mě se šaty a sukně v zimě líbí ,ale mám dost křivé nohy, takže se nosím nejvíc kalhoty :)

    ReplyDelete
  12. šaty v zime nenosím iba preto, pretože nemám také na bežné nosenie. ale sukne mám a tie nosím veľmi rada :) Zuz je aj moja favoritka, čo sa týka tohto!

    ReplyDelete
  13. šaty v zimě?rozhodně hot.vypadá skvěle, když je pod kabátem lem sukně)

    ReplyDelete
  14. Jednoznačne HOT! Milujem šaty v zime aj keď moje okolie (rozumej mamu) šalie :D

    ReplyDelete
  15. od minulého leto šaty milujem a mám ich plnú skriňu! či už na príležitosti alebo len tak do školy :) aj keď si ich radšej odložím na skorú jar :)

    ReplyDelete
  16. Krásný outfity! Nechceš se vzájemně sledovat? Budu moc ráda!:)

    Giveaway

    Vik Ladyla

    ReplyDelete
  17. šaty nosím i v zimě, ale poslední dobou dávám přednost spíše sukním:)

    ReplyDelete

Thank you for every lovely comment! ♥