Tuesday, October 20, 2015

│MUST HAVE│AUTUMN

Ahojte! Dnes mám pre vás článok o mojich obľúbených jesenných kúskoch - teda must have veciach, ktoré u mňa počas jesene nemôžu chýbať a ktoré nosím skoro denne. Určite má každá z nás nejaké obľúbené, na ktoré nedá dopustiť. Čo teda patrí medzi tie moje? 
Som háklivá na odhalený krk a len čo začne trochu pofukovať studený jesenný vietor, šatka či šál sa pre mňa stávajú nutnosťou, pokiaľ teda nechcem chodiť s boľavým hrdlom. Nie žeby mi to vadilo, práve naopak, šál sa dá využiť aj ako skvelý doplnok - napríklad veľký šál s tartanovým vzorom dokáže príjemne oživiť aj celočierny outfit. 
Členkové topánky sú asi mojou najobľúbenejšou obuvou. Mám viac hnedých párov, dva páry čiernych a určite by to chcelo aj nejaké oživenie v podobe šedých či vínových. Aj na blogu sa v outfitoch objavujú najčastejšie - a to ešte len začína ich obdobie. :)

 black&whitemulticolorbrown
Kardigany nie sú u mňa výhradne jesenným kúskom, v podstate ich nosím celoročne - mám veľmi rada, keď sú čo najväčšie a najteplejšie, teda hlavne počas zimy sa do nich rada "chuchlám". V lete nosím samozrejme tie menej teplé, len tak večer na prehodenie, keď už slnko poriadne nehreje. :) Ale na jar či jeseň je to u mňa jasná klasika, ktorou sa myslím nedá nič pokaziť a navyše sú super pohodlné a dajú sa nosiť na viac spôsobov: klasicky oblečené, ležérne prehodené alebo napríklad prepásané tenkým opaskom. 

greylong redturtleneck
Síce u mňa, čo sa zvrškov týka, vyhrávajú práve spomínané kardigany, neviem si predstaviť jeseň ani bez klasických svetríkov. Či už tých kratších, dlhších, rolákových, v rôznych farbách a materiáloch.


greengreyblack
Keď si predstavím príjemne teplú slnečnú farebnú jeseň, nemôžem v tomto článku vynechať šaty. Tie krátke z tenkého materiálu už pravdepodobne tento rok nevyužijem, no keďže rada nosím šaty aj na jeseň, nakúpila som si aj pár teplejších kúskov. Najlepšie sú tie "svetroidné", ktoré zahrejú a pritom sa dajú skombinovať aj do elegantného outfitu. Pri tvorbe článku som si uvedomila, že potrebujem aj nejaké džínsové, takže po podobných začnem asi pokukovať v obchodoch a dúfam, že budem úspešná. :)

Čo hovoríte na môj výber? A aké kúsky nesmú počas najbližších mesiacov chýbať vo vašom šatníku? 

3 comments:

  1. svetry, kardigany a ty šály <3 super výběr, boty... zrovna ty co máš tady jsem si moc nezamilovala :) ale třeba jim taky přijdu na chuť jako ostatní :)

    http://somethingbykatep.blogspot.cz/

    ReplyDelete
  2. Přesně podle mého gusta, skvělý výběr :))

    ReplyDelete

Thank you for every lovely comment! ♥