Monday, August 25, 2014

|HOT OR NOT| BACKPACKS

S radosťou si pomyselne odškrtávam ďalšiu vec z jesenného wishlistu a vytešujem sa, že som našla ten pravý ruksak ešte pred začiatkom školy, ako keď som si kúpila kvetinkovaný asi v siedmej triede (ževraj som stále decino.. no niečo na tom bude, ha). ^_^ Po ňom som si kúpila jeden obyčajný čierny počas tuším prvého roku na strednej, no tam to aj skončilo. No ako správna vysokoškoláčka nejaký proste potrebujem. Tak ku mne cestuje čierny, no bojím sa, že nebude jediný :). Ruksaky sa dajú nosiť k takmer hocičomu - jeansy, sukne, šaty, bundy aj kabáty, vyzerá to dobre a je to praktické! 
Čo na ne hovoríte vy? Nosíte? Či máte radšej kabelky?
- - - - - - - -
I´m happy that I can check off another thing from my autumn wishlist ´cause I found the perfect backpack before the start of school (reportedly I´m still a kid ..mm maybe it´s true, ha). ^_^ I bought my last classic black backpack during the first year on high school, but then I started to prefer handbags. And now I feel that I need a new one (and maybe not only one). :) Backpack looks great with almost everything - jeans, skirts, dresses, jackets or coats and it´s practical, too! 
What about you? Do your wear it or you prefer handbags?  


 │images source: Tumblr│

11 comments:

  1. hot :) takové batůžky mám dva a nosím je asi nejčastěji ze všech tašek, kabelek atd :D

    ReplyDelete
  2. Baťůžky jsou skvělé, dokonce nejskvělejší. Mám zatím jen takový malý koženkový, ale doufám že ještě najdu ten pravý školní než mi začne škola :)

    Lucieswlife

    ReplyDelete
  3. Mne sa takéto ruksaky veľmi páčia a do školy sú super, no do mesta mám predsa len radšej kabelky. :-)
    The city of fashion

    ReplyDelete
  4. myslím si, že je to záležitost jedné sezóny no uvidíme

    ReplyDelete
  5. Mě si ty batohy taky strašně líbí :)

    Můj blog YOKO NGUYEN BLOG

    ReplyDelete
  6. Moc se mi to líbí, před rokem jsem si pořídila takovej černej a je super. :) Nedávno jsem narazila na skvělej bílej se zlatými detaily, ale zůstávám spíš u kabelek no. :) Ale líbí se mi moc!! ♥

    ReplyDelete
  7. nepáčili sa mi, ale ak by som našla nejaký super, určite by som ho kúpila:) je to vlastne praktická vec

    ReplyDelete
  8. Ty batůžky jsou boží! Dříve jsem toužila po nějakém s květinami, ale dostala jsem rozum a mám černý s flitry. Jen na nošení po Praze je to trochu nepraktické, tam je lepší ta kabelka no :)

    ReplyDelete
  9. Parádní batůžky! Našla jsem jeden černý lesklý, podobný těmhle tipům s bílým nápisem ELLE, ale obávám se, že by se mi do toho příliš nevešlo. ://

    ______________________________
    http://deny-garnet.blogspot.cz/

    ReplyDelete
  10. samozrejme že hot! :) aj ja mam jeden (a už som si vyhliadla aj dalsi :D) je to retro, je to pekné a nosi sa to ľahšie ako kabelka ;)
    gummybaum.blogspot.sk

    ReplyDelete
  11. love backpacks especially the first one!

    ReplyDelete

Thank you for every lovely comment! ♥