Tuesday, January 07, 2014

|wishlist| Must-have this year

Pôvodne som plánovala spísať wishlist len na jar, no nakoniec som sa rozhodla poňať to takto všeobecne. Ide teda o kúsky, ktoré tento rok určite nepotrebujem potrebujem a môj šatník po väčšine z nich túži už dlho predlho. Máte tiež svoje "must have" pre tento rok, alebo to nechávate na náhodu a kupujete skôr to, čo vám padne do oka? :)
1. Džínsy - začnem tým úplne najzákladnejším. Pre mňa je teda naozaj umenie, nájsť dobre padnúce džínsy, dlhé predlhé a úzke preúzke. A keďže čierne aj klasické modré džínsy, ktoré mám, sú už vyťahané, vyblednuté a neviemčoešte, táto neľahká úloha ma čaká už čoskoro. Ak máte podobný problém a nejaké tipy, kde také džínsy zohnať, prosím raďte! :) 
Okrem nich už dlhšie túžim po koženkových legínach, no zatiaľ som také, aké chcem, našla len v NY a cena 20€ ich kvalite určite neodpovedá. 
2. Topánky - ja a topánky, to je nadlho. Mám ich miliónpäťsto a stále mi akosi nejaké chýbajú. 3 páry ku mne momentálne cestujú, jednými z nich sú práve gumáky, teda nie také ako na obrázku, ale musela som ich sem dať, pretože tieto som si zamilovala na prvý pohľad (a majú ich aj v krémovom!). ♥ Ďalej sú to leopardie trochu nezvyčajnejšie loafers a nakoniec vysoké čižmičky, ktoré tu ale nevidíte, to už by bolo pretopánkované. Okrem toho som si ale uvedomila, že nemám žiadne balerínky, žiadne klasické tenisky a žiadne uždlhopresnepotakýchtotúžim sandálky. Takže to hodlám tento rok určite napraviť! :)
3. Chlpáč - chlpaté veci sa mi páčia asi odjakživa (teda samozrejme len tie nepravé) a konečne by som chcela jedného chlpáča mať aj doma! Teda vlastne mať aj budem, ak v poriadku docestuje, pretože presne túto vestičku som si objednala včera. A zostali mi nejaké doláče, takže som objednala niečo aj pre vás, takže až to dorazí, môžte sa tešiť na giveaway! :) A možno nakoniec budúce zimu uvítam aj nejaký kožuch, tento rok sa mi začali akosi páčiť a navyše mi prídu strašne fotogenické, no nie? :).
4. Letné kúsky - áno, viem, ešte je len január, ale ja sa už na leto tak veľmi teším! A určite nie som jediná :). Síce mám trochu strach, že po takomto teplom januári nás v máji prekvapia mínusové teploty, ale budem dúfať, že toto leto bude krásne slnečné a horúce! A do tých horúčav musím teda stihnúť doplniť šatník o nejaký ten crop top, džínsové šortky (okrem tých ocvočkovaných totiž nemám žiadne nositeľné, takže nejaké neutrálne sa budú hodiť), áčkovú sukňu, aká mi chýba už dlho. Tiež by som chcela ešte jedny maxi šaty (ďalšie čierne nie, ale páči sa mi ich strih), čomu sa asi môj chlap veľmi nepoteší, no ja sa v nich cítim pohodlne a skvelo zakryjú moje krivé nohy! :)
A to by bolo zatiaľ všetko, aj keď viem, že názor možno ešte veľakrát zmením a pribudne xy ďalších vecí :).

11 comments:

  1. Nice collection and i love that boots, it's so cute :)
    Do check us out, you could also win a $100 Amazon Gift card.
    Regards
    Patchoulii-Flog

    ReplyDelete
  2. Tak ja áčkové sukne mám 2 takže som rada, ale ja zas túžim po nejakej červenej pencil skirt, mám furt len také tmavšie, čierne a ták, a také farebnejšie sukne mám, ale to sú skôr také teplákové na leto k vode, chcela by som niečo elegantnejšie..no a tie koženkové legíny chcem aj ja a presne som našla aj ja tie v New Yorkeri za dvacku a tiež nemienim za ne toľko dať..keby boli aspoň za 10 tak možno aj hej :)

    ReplyDelete
  3. Mne sa z tohto tvojeho wishlistu paci snad uplne vsetko, teda vsetko by som si to kludne obliekla aj ja. :) Inak aj ja som si vytycila par veci, ktore by som si tento rok rada zaobstarala, zvysok nechavam na nahodu. ;)

    ReplyDelete
  4. krásné věci, z těchto věcí rozhodně plánuji highwaisted shorts a džíny, ty vážně potřebuji :)

    ReplyDelete
  5. já poslední dobou také ujíždím na chlupatých věcech :))

    Můj blog http://fashionaddiction-style.blogspot.cz/

    ReplyDelete
  6. Veruže by som si vedela vybrať :3 Ja plánujem v tejto dobe pobehať niekoľko našich sekáčov, či niečo nenájdem :)

    ReplyDelete
  7. Můj wishlist by vypadal dost podobně :)

    ReplyDelete
  8. Super kúsky! Ja takto už roky polujem na dobre padnúcu pencil skirt, ale v poslednej dobe zbožňujem všetky sukne do A a hľadám také tiež. A keď vidím tvoj obrázok, aj biele Converse mám na svojom wishliste už dlhoooo… pridlho ! :D

    ReplyDelete
  9. http://cristinasfashionworld.blogspot.ro/2014/01/giveaway-time.html join on my giveaway, please

    ReplyDelete
  10. Ja potrebujem nejake pekne letne sandaliky :)

    Pozyvam na Nobilis Tilia giveaway, tu: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2014/01/novorocna-nobilis-tilia-giveaway.html

    ReplyDelete
  11. Tá áčková sukňa je super :-) Jednu som teraz nedávno kupovala v H&M :-))

    Blog Papi Lapi

    ReplyDelete

Thank you for every lovely comment! ♥