Tuesday, September 17, 2013

|review| Romwe order

 Ahojte! Dnes som dosť premýšľala nad blogom a chystám pár zmien, aj čo sa designu aj článkov týka, začína to tu byť pre mňa (a možno aj pre vás) akési neprehľadné. Takže sa do toho pustím, kým mám ešte čas, budúci pondelok mi totiž už začína škola. 
Jednou zo zmien, ktoré sa na blogu objavia sú aj takéto články, často mi od vás chodia emaily ohľadom rôznych e-shopov, aké mám s nimi skúsenosti a podobne, tak som sa rozhodla, že vždy, keď mi nejaký balíček príde, napíšem o objednávke krátku recenziu. Snáď to teda niekomu pomôže :). Dnes mi prišli dva balíčky z Romwe.com, tak som všetko pofotila a môžme ísť na to. 
Práve e-shop Romwe patrí medzi moje najobľúbenejšie a objednávam z neho asi najčastejšie. Zo začiatku sa mi zdali ceny veľmi vysoké, no posledné mesiace si všímam zmenu a myslím, že ceny sú čoraz nižšie. No na moje pomery stále nedostačujúce, ha, takže som zatiaľ vždy objednávala veci len v rámci spolupráce a ak nejaký ten dolár chýbal, tak som doplatila. Dá sa platiť cez PayPal a problém nebudete mať ani s klasickou kreditkou. Veľkou výhodou je poštovné zadarmo, pričom dodanie by malo trvať 15-25 dní, samozrejme ak chcete mať veci doma skôr, môžte si za poštu priplatiť.   

 Veci mi vždy prišli dôkladne zabalené, najskôr v nejakom igelitovom vrecku, vo vnútri je ešte jedno odopínateľné priehľadné vrecko a pri ňom priložený papier, ktorý môžte využiť v prípade, že chcete tovar reklamovať (kto by to asi posielal naspäť do číny, však?) - s podrobnými informáciami.  
Oblečenie je poskladané, vystlané aj tvrdým papierom, aby sa nedokrčilo, takže žiadne páchnuce skrkvané balíčky z ebay. Zatiaľ som nemala žiaden problém, vždy mi prišlo presne to, čo som si objednala v odpovedajúcej veľkosti. Kvalitu hodnotím ako takú priemernú, niektoré veci vyzerajú kvalitnejšie, iné menej, no zatiaľ všetko drží :). Tentokrát som v balíčkoch našla čierne šaty, ktoré som vyhrala v giveaway, sú zaujímavé výstrihom na chrbte aj pleciach, najskôr som z nich nebola veľmi "unesená", no keď som si ich vyskúšala, strašne sa mi zapáčili a mrzí ma, že ich asi vonku tak skoro nevytiahnem. V druhom balíčku mi prišla ombré mikina, ktorú môžte vidieť aj na prvej fotke a veľmi sa z nej teším, je pohodlná, teplá, jednoduchá a pritom zaujímavá. Na jeseň bude skvelá!  

Čo vy a romwe? Máte nejaké skúsenosti, ak áno aké? Tiež ste spokojné? 
Ak by ste mali ešte nejaké otázky, pýtajte sa!

17 comments:

  1. Mikina vyzera super, ja by som ju ale asi viac vynosila ak by to bol skor svetrik. :) Inak ja mam na Romwe rovnaky nazor ako ty, tiez sa mi tie ceny zdali vzdy privysoke, ale priznam sa, ze som si tu stranku uz dost dlho neprezerala, takze neviem co sa zmenilo. Inak vitam takyto typ clanku a som zvedava na zmeny ake planujes. ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja tiež v poslednej dobe mikiny vôbec nenosím a asi by som ju vynosila viac, keby to bol svetrík, ale k ležérnejším outfitom bude fajn :)

      Delete
  2. velmi sa mi paci ombre mikina.. dakujem za tip na nakup.. postovne zadarmo je pri akejkolvek cene?

    ReplyDelete
    Replies
    1. To som rada, nie je za čo! Áno, pri akejkoľvek cene :)

      Delete
  3. Pěkný věci :) Mně se tenhle e-shop líbí, ale na mě je rozhodně dost drahej :D
    http://head-up-baby.blogspot.cz/

    ReplyDelete
    Replies
    1. No ceny sú dosť vysoké, ale veľa vecí je cenovo ako napríklad new yorker či H&M :)

      Delete
  4. Oceňujem nápad recenzovať eshopy. Tiež myslím, že budem recenzovať asi každú beauty-fashion záležitosť, čo sa mi dostane pod ruku, lebo o to ide..vedieť sa zorientovať v mori ponúk a následne shareovať skúsenosti.

    Ad Romwe. Zatiaľ odtiaľ nič nemám. Na mačku vo vreci mi prídu tie veci drahé. Radšej mám priamy kontakt v kamennej predajni, kde si to mozem prehliadnuť, vyskúšať..

    Pekný deň,
    Peacock & Pineapples

    ReplyDelete
    Replies
    1. Samozrejme, aj pre mňa je lepšie, keď si môžem veci "omakať" a vyskúšať :)

      Delete
  5. Ja oblečenie z eshopov neobjednavam. U mňa si môžeš prečítať o Benátkach :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. No nie každému to vyhovuje :) Určite mrknem :)

      Delete
  6. kupovávam z romwe, kvalita to síce nie je najlepšia na svete, ale zase vždy kupujem za nízku cenu, takže s tým nemám problém. mám ten obchod veľmi rada :) a milujem to ich balenie :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jasné, dajú sa tam nájsť aj originálne kúsky za super ceny! :)

      Delete
  7. Hezoucke :) S Romwe zkusenost nemam, jen z sheinside a to byla tragedie, pulka veci mi prisla znicenych a hrozne sunty.

    ReplyDelete
    Replies
    1. S tým môžem súhlasiť, síce veci boli celkom fajn, prišli mi od nich aj H&M džínsy, ale na balík som čakala vyše 2 mesiacov a písala som im xy emailov a správ a žiadna odozva.

      Delete
  8. svetrík je úžasný! mám také podobné tričko na leto a chcelo by to niečo takéto aj na zimu!

    http://thebloggerina.blogspot.com/

    ReplyDelete
  9. ten sveter je super, ja cez net nenakupujem, len pozerám a plačem, že na karte nemám peniaze. :D

    ReplyDelete

Thank you for every lovely comment! ♥