Monday, February 25, 2013

|favourites| Martofchina.com

 Mám tu pre vás tip na ďalší ázijský e-shop, ktorý som nedávno kontaktovala ohľadom spolupráce a dnes som si od nich našla milý mail, kde súhlasili. Čomu som sa teda veľmi potešila, pretože tu mám vyhliadnutých pár fakt krásnych kúskov, veď posúďte sami :). Áno viem, že niektorí majú proti týmto ázijským e-shopom a spoluprácam s nimi odpor, aj mne to už niekedy lezie na nervy, keď sú nimi zaplnené všetky blogy, ale povedzme si otvorene, koho nepoteší nejaký balíček z číny, v ktorom sa nachádzajú nejaké krasotinky? Navyše ak budem mať možnosť nejakým spôsobom obdarovať aj niekoho z mojich čitateľov, tak nevidím dôvod, prečo nie. Čo si o tom myslíte vy? 

Ide o e-shop Martofchina.com:

Tu je teda pár mojich obľúbencov, ktorý ma zaujali na prvý pohľad a veľmi by ma potešilo, keby som ich mala aj vo vlastnom šatníku!. V minulom článku som vám písala o pastelových farbách, a tak si môžte aj tu všimnúť, že naozaj dopĺňam zásoby :).
1 | 2 | 3 | 4 | 

Na webe nájdete kopec oblečenia, od šiat, nádherných košieľok, rozkošných kabátov, až po topánky, šperky, či dokonca aj pánske oblečenie. Určite nevynechajte ani sekciu kabeliek, kde sú krásne originálne kúsky :). Okrem tých krasotín sú teda lákavé hlavne ceny, ktoré sú výraznejšie nižšie oproti niektorým iným známejších ázijským e-shopom, no je škoda, že poštovné nie je zadarmo ale záleží od váhy tovaru a tak sa teda niektoré ťažšie veci veľmi nevyplatia. Určite ale nájdete kúsky, ktoré vás zaujmú natoľko, že za nich nejaké peniaze aj na to poštovné obetujete :).


Poznáte tento e-shop? Máte s ním nejaké skúsenosti? 

4 comments:

Thank you for every lovely comment! ♥