Thursday, September 27, 2012

|other| Food

Dnes trošku na inú tému, takýto článok sa tu ešte neobjavil. Sú to vlastne dva "recepty", ktoré zvládne asi každý. Ide o moje v poslednej dobe najobľúbenejšie jedlá, sú rýchle, jednoduché a hlavne strašne mňam! :). Ak máte radi zeleninu a kuracie mäso, je to niečo práve pre vás!
Tento šalát si robievam naozaj veľmi často, je v ňom všetko, čo mám z jedla najradšej: paradajky, čínska kapusta, redkvičky, mozzarela a vyprážané kuracie mäso s nejakým fajnovým korením. K tomu najlepšie farebné cestoviny, a je to! V podstate si doňho môžte dať hocičo, čo máte radi vy alebo "čo kuchyňa dá" :).  

Druhý "recept" som si pripravila práve dnes, keď ma akosi chytil hlad a nenašla som toho veľa okrem ryže, mäska a mrazenej zeleniny :). Ale musím povedať, že aj to je dokopy dobrota! Hlavne si nezabudnite odstopovať, koľko máte variť ryžu, aby ste nakoniec nedopadli ako ja s tou mojom "kašou" :D.

Čo dobré, rýchle a jednoduché radi papáte vy? :)

5 comments:

  1. mňam! miluju těstoviny na jakýkoli způsob a tohle vypadá fakt dobře :) a miluju i rýži na jakýkoli způsob :D

    ReplyDelete
  2. Mám vážně moc ráda těstoviny. Ty tvoje dvě jídla vypadají dobře, kéž by mi je někdo uvařil:D :)

    ReplyDelete
  3. Hmm..chutnučké :] vyzerá to vážne super :] až sa mi slinky zbierajú :D ryžu úplne milujem :] a keď tak rozmýšľam..hm..nič takéto si nerobím, sem tam si robím akurát ovocný šalátik :D

    ReplyDelete
  4. mňam, až si z toho musím jít uvařit něco k jídlu jak mi to dělá chutě. :)

    ReplyDelete

Thank you for every lovely comment! ♥