Tuesday, April 24, 2012

| beauty | Review: oriflame cosmetics





Dnes mám pre vás recenziu na tieto dva produkty od Oriflamu, ktoré som vám ukazovala v tomto new in poste. Na recenzie nie som žiadny odborník, tak to berte trochu s rezervou :).


Začnem teda týmto rozjasňovačom na tvár. Kupovala som ho hlavne kvôli okoliu očí, aj keď bolo k nemu písané, že sa dá použiť aj na líčka, v katalógu bol k nemu obrázok s návodom, ako ho použiť, aby bol výsledný efekt taký, aký byť má. Čakala som teda, že bude o čosi väčší a myslela som, že aj konzistencia bude úplne iná - tento prípravok je krémový. Ja som z neho teda dosť sklamaná, naozaj som čakala niečo viac. Používam ho asi týždeň spolu aj so sestrou a ako sami vidíte už je vidno v tom najsvetlejšom odtieni, ktorý používame najviac, dno obalu. Pritom si ho nanášam naozaj len máličko. 
Cena: okolo 4€.  
Pre mňa je to teda dosť sklamanie, čakala som od neho oveľa viac. Mne osobne sa zdá, že teda ani skoro vôbec okolie očí nerozjasní, môžte vidieť aj na fotke dole. Druhý krát by som si ho teda už nekúpila.

Druhým produktom je táto maskara, ktorú som kupovala len pretože som momentálne nemala žiadnu schopnú a tak som ju za tú cenu hneď brala. Na moje prekvapenie je ale celkom dobrá, čo som teda vôbec nečakala, skôr to bolo len na vyskúšanie. Plusom je aj štetec na nanášanie, niektoré sú ešte pred nanášaním celé zapatlané od špirály a majú po sebe hrudky, tento nie, dajú sa s ním riasy krásne oddeliť a nenecháva ich teda zlepené.
Cena: myslím, že necelé 3€
 Nie je to teda nič extra, ale za tú cenu je výsledný efekt podľa mňa dobrý, som s ňou spokojná a ak budem zas v kritickej situácii, teda nebudem mať po ruke žiadnu lepšiu špirálu, určite znovu siahnem po tejto.

Máte s týmito produktami skúsenosti, vyskúšali ste už nejaký z nich? 

6 comments:

  1. Tuto řasenku mám momentálně koupenou už asi po páté a nemůžu si ji vynachválit :))

    Zvu Tě na můj blog a byla bych ráda, kdyby si se stala mou "followerkou" :D :)
    http://sunnyym.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. Ten rozjasňovač má celkově takové podivné odstíny, ale podle fotky tvé oči nevypadaly nějak špatně, ba naopak :)
    Já od Oriflame snad nic nemám, není v mým okolí někdo kdo by ho odebíral a proto se ke mě ani nedostávají ty objednávací katalogy. To samé s Avonem. Ale stejně si nejraději zajdu do drogerie, kosmetiku si ozkouším na vlastní kůži a teprve se rozhodnu, či to za to stojí. Tyhle katalogové objednávky bývají často zklamáním...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja poznám veľa ľudí, ktorí z Oriflamu aj Avonu objednávajú, väčšinou nekupujem len tak bez vyskúšania, vždy mi buď oni niečo odporúčia alebo proste chcem vyskúšať nejakú novinku :)

      Delete
  3. Abych pravdu rekla, ja Oriflame kosmetiku moc nemusim. Lepsi zkusenosti mam urcite s Avonem. Slysela jsem, ze cenove velice dobre dostupna je rasenka od F&F a ma velmi dobry efekt :)
    http://jewerellytobuy.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. túto špirálu používam už dlho a vymením ju za inú len ak bude mať tá ďalšia nejaké fakt zázračné účinky :D lebo mi táto úplne vyhovuje ..

    ReplyDelete
  5. podla mojej osobnej mienky (mam ten rozjasnovac), nie je Oriflame trio urcene na rozjasnenie ci prekrytie kruhov pod ocami, skor na licne kosti, nadocnicove obluky alebo vnutorny kutik oka.. teda nema mat ani nejaku kryciu schopnost.. podla mna vyborne vyzera ten svetlejsi odtien uplne na hornej casti licnych kosti, krasne ich rozziari :)
    Nikavero

    ReplyDelete

Thank you for every lovely comment! ♥