Monday, April 04, 2016

|OUTFIT| TIME FOR CHANGE

Ahojte! Ako sa dnes máte? Dúfam, že ste do nového týždňa vykročili tou správnou nohou, že máte skvelú náladu a nedolieha na vás jarná depresia. A ak áno, tak by som sa vôbec nečudovala. Ako som nedávno čítala na nejakom instagramovom profile: "Niečo je vo vzduchu." Slečna to vystihla úplne presne - mám pocit, že teraz má každý nejaké blbé obdobie, minimálne tie citlivejšie povahy, kam spadám aj ja. Posledné týždne som sa cítila psychicky celkom pod psa, neustále som rozmýšľala nad všetkým, čo ma trápi (a čo aj tak nemôžem zmeniť), nemala som chuť na veci, ktoré inak robím s radosťou, kašľala som na väčšinu povinností, na školu a tej bakalárke som tiež veľa času nevenovala. Aj keď som sa snažila to navonok nijak neukazovať, najbližší si to všimli a som rada, že mám okolo seba ľudí, ktorí ma dokážu vždy podporiť. Dnes už ale mám pocit, že sa konečne vraciam do normálu, jarná depresia alebočotobolo je dúfam preč a ja teším na všetko nové, čo ma čaká. Ak ste aj vy momentálne v podobnej nálade, dajte tomu čas, vydržte, bude lepšie. 
Častokrát sa stane, že to, čo sa nám zdá ako zlá situácia, zlou nemusí byť naozaj, proste je len inou, ako sme si ju naplánovali. Tak sa nebojte pustiť aj do niečoho nového, veď ako sa hovorí, zmena je život. Ak ju potrebujete rovnako ako ja, no neviete, ako začať, zoberte si príklad odomňa - možno ste si už všimli, že je zo mňa krátkovláska. To je tak, keď tu zmenu veľmi potrebujete, no o polnoci vás nenapadne nič iné, len si ostrihať vlasy. A viete čo? Vôbec toho neľutujem, práve naopak - mám pocit, že takáto "malá" zmena na nakopla k väčším veciam. :) 
A ako sa moje rozhodnutie pozdáva vám? A čo hovoríte na outfit? 
Majte sa krásne!

10 comments:

  1. Strašně ti to sluší, super změna :)

    ReplyDelete
  2. mám také isté vlasy(dĺžka,farba) ako ty pred ostrihaním..a preeeesne takto sa chystám ostrihať a zafarbiť, ale až v jeseni po stužkovej.... najradšej by som sa ale ostrihala už teraz :D
    super zmena, na leto sa hodia kratšie vlasy a odľahčia hlavu ;) ! a outfit krásny aj fotky, zbožňujem roláky..

    ReplyDelete
  3. Příjemný outfit a celkový look, moc ti to sluší:)

    ReplyDelete
  4. Zamilovala jsem se do toho klobouku! Ale i do té lehkosti a jednoduchosti toho outfitu, moc ti to sluší :)
    Young, wild and free

    ReplyDelete
  5. Krásne fotky a krásny outfit;) klobúk je naozaj úžasný♡ pristane ti to:)
    http://vsetko-co-mam-rada-by-vaja.blogspot.sk+giveaway:)

    ReplyDelete
  6. Outfit je skvělý! Na jaro mám strašně ráda světlé odstíny :)

    ReplyDelete
  7. Perfektná zmena. :) Sama už dlho uvažujem, že si takto ostrihám vlasy.
    Victoria's secrets

    ReplyDelete
  8. Jeee, aká si pekná! Zmena je ozaj dobra a tebe táto veľmi pristane! A máš krásny klobúčik a aj tá farebná kombinácia je do tohto počasia ako stvorená:)

    ReplyDelete

Thank you for every lovely comment! ♥