Sunday, March 13, 2016

|RANDOM| WEEK IN PICTURES

Ahojte!
Takmer každé nedeľné poobedie mám krízu, najradšej by som si ľahla do postele a celý zvyšok dňa prespala. Keby som dnes nemala pomerne nabitý program, tak by som sa do toho pravdepodobne aj pustila, no ak naozaj nemáte nič dôležité na práci, spravte si chvíľku pre seba aspoň vy. Aj za mňa. ;) Pustite si obľúbenú hudbu, uvarte horúci čaj, zapáľte voňavú sviečku a začítajte sa do knihy, ktorú odkladáte už dlho. Určite sa taká nájde. A ak nie ste knižný typ, pustite si obľúbený seriál a len tak relaxujte. Každý predsa potrebuje občas chvíľku pre seba, čas na niečo, pri čom sa dokáže uvoľniť, zabudnúť na všetky problémy alebo práve naopak, nad všetkým sa zamyslieť, niektoré veci si ujasniť a prebrať v hlave stratégiu, ako čo vyriešiť alebo čo je proste zbytočné a nemá zmysel sa nad tým trápiť. A práve nedeľa je na toto všetko ideálna, uvidíte, že v ten nenávidený pondelok ráno sa bude hneď lepšie vstávať! :)
A keď už máme ten oddychový deň, mám pre vás jeden oddychový článok - random fotky, ktoré sa mi nazbierali vo foťáku, niektoré z nich ste už niekde možno zahliadli, ale väčšina bude asi neznáma. Budem rada, ak mi napíšete, či sa vám fotky páčia a aj to, ako najradšej relaxujete vy. :)
Krásny zvyšok dňa!


13 comments:

  1. Nádherné fotky! <3 Hneď mám chuť na ovsenú kašu :D
    WITH GREY WOLF

    ReplyDelete
  2. Krásne fotky:) odkiaľ máš náhrdelník?
    http://vsetko-co-mam-rada-by-vaja.blogspot.sk/2016/02/velkonocna-giveaway.html?m=1

    ReplyDelete
    Replies
    1. Náhrdelník je z eshopu Stylemoi, konkrétne ho nájdeš tu: http://www.stylemoi.nu/rope-collar-necklace-with-stone-pendants.html?acc=209 :)

      Delete
  3. Krásne fotky ! Mohla by som sa opýtať, odkiaľ máš tie krásne pyžamkové nohavice ? :)

    My blog : THE COLORFUL THOUGHTS

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kúpila som ich v Gate a sú super pohodlné, určite odporúčam! :)

      Delete
  4. love these pics!

    www.bstylevoyage.blogspot.com

    ReplyDelete
  5. to jsou strašně krásné fotky:)

    ReplyDelete
  6. Fotky jsou nadherne, ale to u tebe ostatne vzdy ❤

    ReplyDelete
  7. Fotky jsou nadherne, ale to u tebe ostatne vzdy ❤

    ReplyDelete
  8. Keď som uvidela ako prvý ten obrázok kaše, až sa mi slinky začali zbiehať! Bohužiaľ, ja som vždy ráno lenivá a kaša sa mi robiť nechce a tiež ju nikdy neviem tak krásne naaranžovať. Snežienky sú krásne. ♥ Hrnček sa mi tiež veľmi páči, ja na ne mám celkom úchilku a keby môžem, mám ich doma aj 20!

    Saja Frey blog

    ReplyDelete
  9. Ja som najnovšie závisla na smoothie bowl na raňajky ... no a to spanie taky ma to berie ... ale my doma musíme byť čulí kvôli dieťaťu
    http://alicaletko.blogspot.sk/

    ReplyDelete
  10. ahoj... prosim ta, ten biely sveter mas odkial? :) dakujem!

    ReplyDelete

Thank you for every lovely comment! ♥