Monday, October 12, 2015

│HOT OR NOT│TURTLENECK

Aj vás dnes ráno prekvapil sneh? Dobre, síce som to počula v správach, čítala na fb a mobil mi pri 12. októbri hlásil snehové vločky, aj tak som bola tak trochu prekvapená a tak trochu nadšená - aj keď netuším prečo, možno ste si už všimli, že milujem leto a na zimu sa väčšinou len sťažujem. Všetko má svoje výhody aj nevýhody a jednou z tých výhod chladnejšieho počasie je to, že naň musím vyzbrojiť aj šatník. ^_^ Poriadne zateplené hnedé topánky, obrý šál a roláky - to sú momentálne pre mňa must have kúsky. A keď som mala dnes v meste hodinku času, začala som hľadať a náhodou som narazila v zľavách práve na rolák, ktorý som si odniesla domov. :) 
Keď počujem slovo rolák, vybavím si detstvo, keď v našej zimnej výbave nesmel chýbať a vždy som sa sťažovala, ako ma škrtí na krku. Ale na druhej strane je to praktický kúsok, ktorý vás skvelo zahreje napríklad v prípade, že si zabudneme šál (čo sa kľudne môže stať, minimálne, ak ste taký zábudlivci ako ja). Aký máte na ne názor vy? Nosíte/Nenosíte? A v ktorej z kombinácií, ktoré som našla, sa vám páči najviac? 
 │Fashion spot
Manuellal

4 comments:

  1. Mňa dosť prekvapila tohtoročná zima, nakoľko už teraz je dosť chladno:/ roláky ako také neobľubujem, ale tie čo sú take "voľnejsie" sa mi páčia a jeden dokonca taký mám :) The Noela

    ReplyDelete
  2. Ja roláky nenosím, mne hrozne vadia okolo krku, ale šatky a šály v pohode, mám asi na fóbiu:D
    http://vsetko-co-mam-rada-by-vaja.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. Já roláky v oblibě moc nemám. Nicméně k outfitům vypadají super :)
    Meet My Lovely World

    ReplyDelete
  4. Nikdy jsem rolaky nenosila, ale poslední dobou se mi hrozne libi :) jinak ta zima je silena!!!
    www.sarkazelena.blogspot.com

    ReplyDelete

Thank you for every lovely comment! ♥