Wednesday, September 02, 2015

│WISHLIST│

Tak tu máme september, pre mňa ním začína už aj jeseň. A síce som milovníčkou leta, slnka, horúčav a všetkého, čo k tomu patrí, na túto jeseň sa veľmi teším! Ani neviem prečo, ale mám pocit, že sa pár vecí zmení, a dúfam verím, že k lepšiemu. Človek musí veriť sám v seba, že dokáže zmeniť to, čo chce, a hlavne za svoje sny bojovať. Momentálne ale ležím opäť v posteli s boľavých hrdlom a červeným nosom, tak sa zameriam zatiaľ na tie menej podstatné zmeny - zmeny v šatníku. :) 
Wishlist sa tu neobjavil už dlho (nie že by po ničom materiálnom moja duša netúžila, ha), a tak je tu jeden dnes, keď už som hovorila o tej jeseni, bude práve jesenný. Už teraz sa teším na vrstvenie, obľúbené kabáty, členkové čižmy a fotky s farebným lístím v pozadí. :) V podstate je moja výbava takmer kompletná už po minulom roku, ale každú ženu predsa v šatníku potešia nejaké nové kúsky. Čo by teda potešilo mňa? 

 - V poslednej dobe mi učarovala šedá a všetky jej odtiene, preto sa snažím doplniť kúsky práve v tejto farbe. Kabát je z nich asi najpodstatnejší, mala som jeden objednaný - ale ako to občas na ázijských e-shopoch chodí: človek mieni, osud mení - a tak mi dnes dorazil domov skôr teplákoidný kardigan. Nevadí, určite využijem aj ten, ale musím opäť začať svoj lov po kabáte. V tejto farbe mám objednanú aj sukňu, tie som dosť nevynosila počas leta, tak si ich dúfam užijem ešte aj na jeseň. Okrem šedej očakávam aj svetlo ružovú a jednu v mint farbe, takže sukne na blogu asi uvidíte často. :) Pri tejto farbe ešte zostanem, pretože mi v nej ešte chýba kabelka. Nejaká v primeranej veľkosti (rozumej ani veľká, ani malá), so zlatými detailmi a veľmi sa mi páči aj tento tvar vrecúška. 
 - Akosi som ešte nepodľahla trendu roztrhaných džínsov, okrem jedných starých čiernych, ktoré už mali vyduté kolená a diery im teda len prospeli. Často mávam náladu len na obyčajný top a džínsy, takže práve nejaké tie trhance na nich by outfit ozvláštnili. Nechcem nič extrémne, už som videla aj také, ktoré vyzerali skôr ako diery s džínsami než džínsy s dierami, ha. Aký je váš názor na "deravé" džínsy? 
 - Hodinky, náramky či náhrdelník, to všetko dokáže každý outfit príjemne oživiť, a síce sa mi doplnky veľmi páčia a aj moja šperkovnica je plná, akosi si na ich nosenie neviem zvyknúť a vždy zostávam skôr pri tých menej nápadných kúskoch. Práve tých je teraz na e-shopoch či v obchodoch plno, takže som sa rozhodla doplniť svoju zbierku - jeden taký ste už mohli vidieť napríklad na mojom instagrame. Malé, nenápadné a pritom zaujímavé, tie sú podľa mňa najlepšie! :)
 - A nakoniec, ako u pravej topánkoholičky, nesmú chýbať topánky. Keďže nás pravdepodobne čaká najupršanejšie obdobie roka, už by bolo načase kúpiť si gumáky. Obzerám sa po klasických čiernych, najlepšie s nejakým zlatým detailom. 

A po čom túžite vy? Tiež sa už tešíte na nosenie jesenných kúskov alebo vám bude chýbať leto a horúčavy? Teším sa na vaše komentáre!
Majte sa krásne! :)

7 comments:

  1. Tie sukne sú krásne ! :) super wishlist
    my blog : THE COLORFUL THOUGHTS

    ReplyDelete
  2. Tie sukne sú top☺tiež by sa mi zišiel nejaký teplučký kabátik😊

    ReplyDelete
  3. Super wishlist! Tiež by sa mi hodila kabelka v neutrálnej farbe i doplnky - náhrdelníky k dotvoreniu outfitov :)

    ReplyDelete
  4. Taky se mi poslední dobou začla líbit šedá! :) a podzim miluji! ♥ a ty botyy!! :)
    Young, wild and free

    ReplyDelete
  5. Ja by som najradšej nosila len šedú a čiernu :) A kabát je skvelý :)
    MORE than FASHION

    ReplyDelete
  6. skvele veci;) ty nahrdelniky jsou pekne:)

    PS: Zvu te na moji novou giveaway o Realash na mem blogu:)
    http://bridgeofmemories.blogspot.cz/2015/09/realash-giveaway.html#comment-form

    ReplyDelete
  7. Pěkný wishlist! ten kabát vypadá moc pěkně!

    ReplyDelete

Thank you for every lovely comment! ♥