Tuesday, September 08, 2015

│OUTFIT│GREY IS MY NEW BLACK

DSC_1404
 Krásne utorkové ránko vám prajem! Včera sme mali s drahým nejaké vybavovačky v Žiline, potom sme boli prejsť pár obchodov (nie, ja som si nič nekupovala, práve naopak, plánujem sa nejakých vecí zbaviť, takže som robila len nákupnú poradkyňu, ha) a mali sme trochu času navyše, tak sme stihli konečne nafotiť aj nový outfit. Som veľmi rada, že sa mi momentálne darí prispievať niekoľkokrát do týždňa a dúfam, že mi toto tempo vydrží aj s nástupom školy, že tu budete vídať outfity častejšie a neprestanem vás baviť. :) 
 Dnes na mne môžte vidieť niekoľko nových kúskov, z ktorých mám radosť a hneď sa stali mojimi novými obľúbencami! Hlavne džínsy, ktoré som si mohla odškrtnúť z wishlistu, jupí, ono to nakupovanie cez net sa nie vždy vydarí, tak si o to viac vážim, že mi sadli. Akurát je to pre mňa trochu nezvyk, už si ani nepamätám, kedy som mala na sebe naposledy džínsy bez vysokého pásu. Ale cítim sa v nich fajn, sú pohodlné a vďaka "dieram" aj trochu ozvláštnené. Ďalšou novotkou je šedý kardigan, z ktorého som bola zo začiatku sklamaná, pretože som čakala kabát z iného materiálu, ale nakoniec som si ho obľúbila a je to príjemná zmena od všetkých tých čiernych zvrškov, ktoré väčšinou nosím. :) A nakoniec náhrdelník, ktorý ste mohli vidieť už na instagrame, ja som si ho úplne zamilovala! <3 Ako som vám spomínala v tomto článku, chystala som sa obohatiť svoju zbierku bižu - tak sa aj stalo, takže sa tu pravdepodobne objaví new in príspevok s typmi na podobné krásne kúsky. ;) Zatiaľ sa majte krásne a užite si zvyšok dňa! 
DSC_1413 DSC_1409 DSC_1411 Untitled-1 DSC_1412
cardigan, jeans/džínsy, necklace/náhrdelník: Choies│bag/kabelka, shirt/košeľa: F&F│

12 comments:

  1. super outfit :) tohle je přesně můj styl! A ten nahrdelník je bomba!

    www.stylesolution.cz

    ReplyDelete
  2. Nádherný outfit, veľmi sa mi páči tvoj náhrdelník, je veľmi zaujímavy. Si krásna a ako vždy ti to neuveriteľne pristane :) Mám veľmi rada tieto tvoje outfitové články :)

    ReplyDelete
  3. Ten kabátek je moc krásný. A musím říct, že je mnohem hezčí, než by byla černá varianta :)

    ReplyDelete
  4. pekný outfit :) pristane ti a kabelka má krásne farby.
    http://bonesincouture.blogspot.sk

    ReplyDelete
  5. jsi krasna! :)

    www.bridgeofmemories.blogspot.com

    ReplyDelete
  6. Celý outfit je perfektní! Moc se mi líbí ty kalhoty :)
    www.sarkazelena.blogspot.com

    ReplyDelete
  7. hezké džíny, a máš strašně hezké husté vlásky:)

    ReplyDelete
  8. Moc pěkný outfit, hrozně ti to sluší,ale nejvíc mě dostal ten náhrdelník! :)
    Young, wild and free

    ReplyDelete
  9. pekný outfit, pristanú ti tieto farby :)

    ReplyDelete
  10. Super outfit! Strašně se mi líbí náhrdelník :) Máš moc krásný blog!
    The Colorful Blog

    ReplyDelete
  11. Ak máš rada bižu vychytávaky, kukni ručne robené náramky a najnovšie v budúcnosti aj náušnice :) https://www.facebook.com/handmadebyendefioro

    ReplyDelete

Thank you for every lovely comment! ♥