Thursday, September 10, 2015

│HOW TO WEAR│BOYFRIEND JEANS

Ahojte! Dnes vám chcem ukázať niekoľko mojich setov z polyvore a hádam vás nimi aj trochu inšpirovať, ako nosiť boyfriend džínsy, pretože práve tie v nich zohrávajú hlavnú úlohu. Ja takýto typ zatiaľ nevlastním, tak nejak som si zvykla na skinny, že neviem, či by som ich vynosila a len by mi neležali niekde na dne skrine. Ale ak náhodou v obchode narazím na nejaké, ktoré mi padnú do oka, a pri vyskúšaní sa v nich budem cítiť pohodlne a fajn, myslím, že im neodolám. :) Vyzerajú naozaj pohodlne a dodajú outfitu niečo viac, ako klasické džínsy. Ak sa bojíte toho, ako ich nosiť, v tomto článku vám dokážem, že sú tiež univerzálne a dajú sa nosiť s takmer čímkoľvek, od elegantných cez ležérne až po rebelské outfity. 

Ktorý sa najviac páči vám? Prípadne s čím ich nosíte/by ste ich nosili vy? A čo hovoríte na takýto typ článkov? Uvítali by ste ich častejšie? :)
Teším sa na vaše komentáre, majte sa krásne! 
Romantický ružový a alebo mint outfit, ktorý vyzerá aj napriek boyfriend džínsom elegantne a pritom sa v ňom budete cítiť pohodlne a šik. 
Boyfriend džínsy sú skvelou pohodlnou voľbou do školy, síce ja by som zvolila menej "roztrhanú" variantu, aj keď na vysokej to už veľmi neriešia. Na základnej či strednej by sa asi ale niektoré učiteľky dieram veľmi nepotešili.


Letné horúci dni už sú za nami, ale stačí pridať svetrík a klobúk a jesenný look je na svete. ;)
Boyfriend džínsy sú samé o sebe výraznejším kúskom, preto som väčšinou volila zvyšok skôr neutrálnejší a nenápadnejší. Malá výrazná kabelka ale určite nič nepokazí!

A nakoniec kombinácia, ktorú všetci nemusia, ale ak sa dobre zladí, tak z toho môže podľa mňa vzniknúť skvelý outfit. Tenisky, roztrhané džínsy a k tomu elegantné sako a doplnky. 

7 comments:

  1. Skvělá inspirace! Já bohužel boyfriendy vzhledem ke své postavě nemůžu mít, tak nějak mi vůbec nesedí. Ale zboňuji outfity s nimi!
    http://chicadriana.blogspot.co.at/

    ReplyDelete
  2. Mám doma jedny boyfriendy, no niekedy mám fakt problém ich nejak skombinovať :) Najviac sa mi páči asi tá posledná kombinácia :)
    MORE than FASHION

    ReplyDelete
  3. Tak u mě vyhrává buď ten třetí nebo ten předposlední! :) Černá je prostě moje :) Moc hezký nápad na článek! :)
    Young, wild and free

    ReplyDelete
  4. Skvelá inšpirácia. Veľmi sa mi páči kombinácia s jemnými pastelovými farbami.
    Jedny boyfriendy vlastním a som s nimi veľmi spokojná. Je to len o zvyku :)

    http://margifashion.blogspot.com

    ReplyDelete
  5. Naprosto skvělé outfit:) hodně se mi líbí ty s těma kloboukama! a Boyfriend džíny jsou must-have na podzim!

    ReplyDelete
  6. Všetci kombinácie sú veľmi inšpiratívne:)...akurát asi by som vymenila tie slip-ony za nejakú inú obuv.

    ReplyDelete

Thank you for every lovely comment! ♥