Monday, August 24, 2015

│HOT OR NOT│BIKER JACKETS

1 - 2 - 3 - 4 - 5

Koženú či koženkovú, hnedú či čiernu, so zlatými alebo striebornými detailmi - v šatníku ju má takmer každá z nás. Ja vlastním dve, mohli ste ich vidieť napríklad v tomto outfite a tu. Premýšľam ale aj nad nejakou v inej farbe, no zatiaľ sa neviem rozhodnúť medzi nejakou z pastelových alebo klasickejšou hnedou. Čo by ste mi poradili? :) 
Potom už zostáva otázkou len to, ako ju nosiť. Ale to je úplne jednoduché, podľa mňa sa hodia skoro k hocičomu, to môžte vidieť aj v outfitoch nižšie. Či už k čiernym, šedým či klasickým modrým džínsom, šortkám, sukniam rôzneho strihu, ale aj k šatám. Skvelo dokážu "rozbiť" akýkoľvek romantický look a tiež sú zaujímavým obzvláštnením obyčajného outfitu typu džínsy a top. Čo na ne hovoríte vy? Nosíte/nenosíte? A k čomu najradšej? :)
zdroj/images source: tumblr

6 comments:

  1. Milujem koženky! Najmä tie čierne, nedávno som si kúpila konečne vysnívanú, pretože tú predtým čo som mala sa mi až tak nepáčila. Ja by som volila keď tak hnedú, nakoľko sa mi tie farebné až tak nepáčia:)
    The Noela

    ReplyDelete
  2. tie pastelové sú len sezónne farby..ale i tak by som brala baby blue! och krásna táto na obrázku:)

    ReplyDelete
  3. Bože já bych sem nějakou tak strašně chtěla, pořád dokola si opakuju, že si už nějakou musím koupit! Tak snad se mi pořadí sehnat:)

    ReplyDelete
  4. já jsem si teď koupila klasickou černou a jsem za ní neskutečně ráda, láká mě spíš tmavě modrá, kterou jsem kdysi zahlédla. Jinak v pastelových barvách jsou moc pěkné, ale jelikož se blíží podzim spíš bych byla pro hnědou :)

    http://somethingbykatep.blogspot.cz/

    ReplyDelete
  5. Já zatím žádnou nevlastním, ale na podzim bych si chtěla jednu černou pořídit. Máš pravdu, že se hodí úplně ke všemu! :)

    ReplyDelete

Thank you for every lovely comment! ♥