Friday, July 03, 2015

│OUTFIT│THERE IS BEAUTY IN SIMPLICITY

DSC_0752
Určite ste si už všimli, že môj štýl je pomerne jednoduchý, žiadne extravagantné kúsky, veľké čačky či výrazné farby. Mám pár obľúbených vecí, ktoré nosím najradšej a pokiaľ akurát nemám chuť na niečo sviežejšie, zaujímavejšie alebo proste neviem, čo na seba, siahnem práve po nich a viem, že sa v takom outfite budem cítiť pohodlne a fajn. :) Takýto outfit môžte na mne vidieť dnes - vyskladaný z mojich obľúbených kúskov, ktoré sú jednoduché, pohodlné, ale aj tak zaujímavé a spolu tvoria príjemný celok.
Čiernobiely kabátokardigan ste tu už párkrát videli a určite som ho už aj vychvaľovala, pretože sa hodí k hocičomu a veľmi sa mi páči jeho strih. Džínsy sú klasika, tiež som vám o nich písala a iné som na sebe už dlho nemala a asi ani mať nebudem, kým nenájdem rovnaké v čiernej farbe. :) Nové tričko, ktorého nápis sa podľa mňa hodí k tomuto príspevku a celkovo vystihuje to, že jednoduchosť môže vyzerať častokrát lepšie ako prečačkaný silený outfit. Vďaka spolupráci s e-shopom Vyzerajdobre, ktorý ponúka rôzne značkové oblečenie, som si mohla vybrať jeden kúsok a keď som tam zbadala toto tričko, bolo rozhodnuté. ^_^ Opäť môžte vidieť aj biele tenisky - momentálne najnosenejšie a ja sa čudujem, že sú ešte stále biele pri tom, aká som špinďúra. :) A nakoniec kabelka, ktorú môžte vidieť prvý (ale určite nie posledný) krát, veľmi som si ju obľúbila a presne takúto som potrebovala! Ani malá, ani zbytočné veľká, čierna, jednoduchá a pritom nie úplne obyčajná, taká, ktorá sa dá nosiť v rukách, ale aj cez plece - ideálna.
A čo váš obľúbený outfit - z akých kúskov sa skladá? Máte radi skôr jednoduchosť alebo nosíte radšej výraznejšie kúsky? Teším sa na vaše komentáre! :)
Majte sa krásne!
Untitled-1
DSC_0760
DSC_0731 DSC_0788
coat/kabát: Sheinsidetop/tričko: Vyzerajdobre│jeans/džínsy: F&F│handbag/kabelka: Sakypaky

6 comments:

Thank you for every lovely comment! ♥