Thursday, July 30, 2015

│NEW IN│SUMMER PIECES

Po pár dňoch preležaných v posteli môžem konečne povedať, že sa cítim lepšie. Síce ešte nie som úplne fit, no aspoň mám trochu energie a môžem sa púšťať do bežných aktivít. Nafotila som teda veci, ktoré mi tento týždeň prišli a mám z nich veľkú radosť! A tak je tu aspoň new in príspevok, čoskoro sa mi ich hádam podarí nafotiť aj v akcii a môžte sa tešiť na outfity. ^_^
Prvý balíček mi dorazil zo sheinside, kde som si našla tieto krásne sandálky. Pôsobia elegantne, jednoducho, no pritom majú zaujímavé zlaté detaily a navyše sú super pohodlné! Takže na nejaký čas asi opäť odkladám opätky, tieto sandálky mi ich k sukniam aj šatám nahradia. :) 

 V druhom balíčku ma čakali hneď tri veci, ktoré som si vybrala v rámci spolupráce s e-shopom newdress. Je to moja prvá objednávka a musím povedať, že som bola príjemne prekvapená. Cena za všetky tri veci aj s poštovným bola niečo málo cez 20 dolárov a už o 9 dní som mala balíček doma. Možno to bolo len šťastie, že to trvalo tak krátko, no myslela som, že si počkám mesiac, ako zvyčajne, keď objednávam z podobných e-shopov. 
O kimonách a o tom, ako sa mi páčia a že tiež po nejakom túžim, som vám písala už dávnejšie v tomto článku, nakoniec som sa rozhodla pre svetlé s krajkou aj čiernu variantu a už teraz sa teším na outfity s nimi. Sú z príjemného ľahkého materiálu, na leto ako stvorené, preto dúfam, že nám pekné počasie ešte pár týždňov vydrží! 
│black floral kimono: here
│beige floral kimono: here
A opäť sa rozšírila aj moja hodinková zbierka, tentokrát o hnedé krásky. Trochu ma prekvapili tým, aké sú veľké (až teraz som si všimla, že by mali byť pánske, ha), no nakoniec vyzerajú na ruke skvelo. Veď to posúdite sami, určite ich tu budete vídať často! ^_^

Čo nové pribudlo do šatníka či šperkovnice naposledy vám?
Teším sa na vaše komentáre, majte sa čo najkrajšie! <3

6 comments:

  1. Nádherné věci! Sandálky jsou opravdu úžasné, přesně můj styl!
    VJ Photodiary blog

    ReplyDelete
  2. Krásne veci:) ..kimono hľadám už dlho:)poradila by si mi nejaké kamenné obchody?

    ReplyDelete
  3. tie topánky a hodinky sú fakt krásne :)

    The Lazytude

    ReplyDelete
  4. Sandálky sú vážne nádherné :)
    http://withgreywolf.blogspot.sk/

    ReplyDelete

Thank you for every lovely comment! ♥