Tuesday, June 30, 2015

│OUTFIT│FREE YOUR MIND

Ahojte! Dnes pridávam outfit, ktorý sme fotili už dávnejšie, a keďže už mám nafotených pár ďalších, asi vám ich budem všetky predstavovať postupne a oneskorene. Asi ste si už všimli, že sa vždy snažím na fotky nájsť nejaké pekné, fotogenické miesto, síce je dôležitý najmä outfit, chcem, aby dobre vyzerali fotky ako celok. :) Tentokrát sme fotili v žilinskom lesoparku, ktorý je pár metrov od univerzity, no bola som tam zatiaľ len druhýkrát. Ani neviem prečo, to miesto je kúzelné... to zelené prostredie, ticho, pokoj, skvelé miesto na oddych.
Čo sa outfitu týka, je to taká elegantnejšia verzia môjho momentálne obľúbenej teniskovo-džínsovej kombinácie. Tieto džínsy nosím skoro stále a všade, ak hľadáte tie pravé, určite sa bežte pozrieť do F&F, ja mám odtiaľ dvoje a iné ani nenosím. Rovnako to mám aj s bielymi teniskami, odkedy som si ich kúpila, ostatné topánky pre mňa skoro neexistujú. Biela košeľa je proste klasika a veľký náhrdelník outfit podľa mňa skvele oživil. Čo myslíte vy? :)
Majte sa krásne!
│jeans/džínsy: F&F│blouse/košeľa: Sheinside

9 comments:

  1. Jsi nádherná , ty vlasy nahoru ti strašně moc sluší!

    ReplyDelete
  2. Parádní kombinace :)) Blůzka ti moc sluší ;)

    ReplyDelete
  3. Jednoduchá kombinace, přesto ale výrazná a efektní :)

    CHIC Adriana

    ReplyDelete
  4. úú tebe to sluší, máš pekné nohy v týchto džínoch!

    ReplyDelete
  5. Nádherný outfit, hrozně se mi líbí, jak máš učesané vlasy a taky ten náhrdelník!! :)
    Young, wild and free

    ReplyDelete
  6. Ta první fotka je úplně luxusní, vypadáš na ni tak dokonale krásně! :3
    Outfit je taky moc krásný, miluji nízké bílé conversky :)
    http://janetsonrisa.blogspot.cz/

    ReplyDelete
  7. hezký outfit:) mas krásnou postavu!

    ReplyDelete
  8. Rifle už ani nechodím kupovať inde, len do F&F! sú pekné a fakt pohodlné, aj mňa si získali. :)) náhrdelník to fakt nádherne dopĺňa, musím sa priznať, že ak by som ho videla v obchode, asi by som si ho nekúpila, ale takto vyzerá úžasne. :)) Prostredie je pre fotky dosť dôležite, no odkedy poznám tvoj blog, vždy sa mi páčia miesta, kam chodíte fotiť. :))

    DominicaLand

    ReplyDelete

Thank you for every lovely comment! ♥