Sunday, April 26, 2015

│NEW IN│SHOESHOLIC

Ak sledujete blog dlhšie, určite už viete, že som topánkoholička. Mám ich veľa, do každého ročného obdobia, každého materiálu a každej farby. Topánky sú kúsok, na ktorý v obchodoch či na e-shopoch pozerám najčastejšie.. a najhoršie je, že skoro vždy objavím nejaké, aké ešte nemám a samozrejme potrebujem, ha. :) Za tento mesiac mi do zbierky pribudli dva páry - keď už sa nám zjarnieva, chce to niečo pohodlnejšie, voľnejšie.. teda aspoň ja som sa nevedela dočkať, kedy konečne vymením čižmy za tenisky. A keď prídu na rad sandálky, to ešte len bude! 
Jednoduché čierne tenisky oživené zaujímavou textúrou ste mohli vidieť v poslednom outfitovom príspevku. Ani neviem, prečo som si ich nekúpila skôr, sú univerzálne a dajú sa nosiť k hocičomu - ja ich nosím či už k nohaviciam, tak aj k sukniam či šatám. Plánujem si podobné kúpiť aj v bielej verzii, ktorá mi príde elegantnejšia. :) Určite ich tu ešte uvidíte veľakrát, momentálne ich nosím zo všetkých najčastejšie. 

Ďalší nový pár ma zaujal svojím vzorom a tiež textúrou - celý povrch topánok je akoby chlpatý. Slip on tenisky som si obľúbila už minulý rok a neprešlo ma to ani tento, takže som si k čiernej klasike (mohli ste vidieť napríklad v tomto outfite) vybrala aj "leopardie". Uvidíte ich v niektorom z nasledujúcich outfitov. Tiež dopĺňate svojich zbierku jarných a letných topánok? A aký pár ste si naposledy pribudol vám? :)

8 comments:

  1. Slipony jsou super, já jsem si teď v Primarku pořídila konečně černé. :)

    ReplyDelete
  2. Skvele ulovky.
    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/2015/04/giveaway-3.html

    ReplyDelete
  3. Ja slip-ony úplne zbožňujem a tieto tvoje sú krásne. :-)
    The city of fashion

    ReplyDelete
  4. moc se mi líbí tennisky :)

    http://gagenka.blogspot.cz/

    ReplyDelete
  5. Oboje jsou skvele, snad budou ty slipony i pohodlne:)

    ReplyDelete
  6. U Baťu majú tiež takéto "chlpaté" a mne sa strašne páčia. Presne také tenisky, ako sú tie čierne, mám v mentolovej farbe a nosím ich skoro všade, sú fakt skvelé a vyzerajú úžasne. :)) a, ako si písala, dajú sa kombinovať so všetkým.

    DominicaLand

    ReplyDelete
  7. Dokonalé slipony!!! <3 Jedny som si prednedávnom tiež objednala, a už sa nemôžem dočkať, kedy mi prídu :))
    http://withgreywolf.blogspot.sk/

    ReplyDelete

Thank you for every lovely comment! ♥