Thursday, March 26, 2015

│OUTFIT - M.│ROSES

M.Poznáte ten pocit, keď vám nič nejde a najradšej by ste sa odpálili na mesiac? Síce by som asi (určite) skončila niekde vo veľkom voze, ale to je detail. Chcem tým len povedať, že keď sa niekedy zdá, že všetko čo robíte je zbytočné, na nič, a úplne bezvýznamne bezpredmetné, keď vaše úsilie nie je nijak docenené, ba ešte podradne ohodnotené, tak všetko toto má význam. Aký? Veľmi jednoduchý, no uvidíte ho, až keď sa všetko ustáli do nazvem to dobrých koľají, alebo o niekoľko mesiacov (rokov) neskôr.
S príchodom slnka vídam čoraz viac krátkych rukávov a občasne zazriem aj kraťasy. Osobne do tohto typu ľudí nezapadám, ale každému podľa gusta a (tepla ;)). Mám na sebe skvostnú jarnú mikinu, po ktorej som pokukovala asi pol roka, znamenie váhy si zväčša kúpi nejakú vec po siedmych odskúšaniach a beztak doma rozmýšľa, či si nemalo zobrať väčšie číslo z tej tmavšej kolekcie rovnakého strihu. Ďalej mám sestrinu sukňu, pančuchy z Tesca z výpredajov a tenisky, nakoľko chodíme do školy aj zo školy po svojich a v dvanásť centimetrových opätkoch by som to nedala.
Ako najdlhšie ste si vyberali poslednú vec, ktorá vám pribudla v šatníku? Ste ten jarný typ človeka s krátkym rukávom a holými nohami? Páči sa vám mikina alebo svetrík zakasaný v sukni, alebo rifliach? A posledná otázka je vlastne prvá veta v tomto príspevku. Ďakujem za všetky komentáre. :)
Majte sa krásne. 
sukňa/skirt, mikina/sweatshirt: Sheinside│pančušky/tights: F&F│tenisky/sneakers: Adidas│náramok/braceletnáušnice/earrings

8 comments:

  1. Je to krásne! Tá mikina je super a presne takúto sukňu teraz zháňam, aby som ju mohla osiť ku všetkému. Mikiny či svetríky podľa mňa nádherne ukážu, keď sú zakasané v sukni - čo sa týka nohavíc, radšej len tie tenšie. Ja sama si často dám košeľu či tričko do nohavíc alebo sukne a páči sa mi to. :)
    Kraťasy síce takto na jar nenosím, no zajtra si tiež beriem sukňu, keďže to slnko strašne láka vytiahnuť von aj takéto kúsky. Naposledy som si kúpila veľký čierny klobúk, no zrazu som zistila, že naň asi nemám odvahu. Ale napriek tomu ho chcem vytiahnuť von čo najskôr - keď už som nad ním rozmýšľala asi od leta :))

    DominicaLand <3

    ReplyDelete
  2. Ahoj, souhlasím s Dominikou, je to krásné. Moc ti to sluší a tato růžová se moc hodí k jaru. :)
    Jinak po ničem se dlouho nedívám, tedy po ničem konkrétním, jen sháním tennnisky Nike a to už od léta, takové, které bych si zamilovala na první pohled.

    http://gagenka.blogspot.cz/

    ReplyDelete
  3. Neboj, nejsi jediná.. ten pocit znám až moc dobře :D
    Ta mikča je super!

    ReplyDelete
  4. Krásna mikina! <3 Veľmi ti to pristane :))

    ReplyDelete
  5. mikina je super!! a ja celkovo rada nosím veci zakasané v nohaviciach..pokiaľ ma to teda nejak extrémne nerozširuje:)

    ReplyDelete
  6. krásný outfit:) ta mikina se mi moc líb.

    ReplyDelete
  7. Ja som rozhodne zimný typ. Vôbec sa terajšiemu počasiu neteším, od utorka mám závraty a pocit na odpadnutie, už aby sa zase ochladilo, vtedy sa cítim fajn. Pre ľudí s nízkym tlakom je dusné a zamračené počasie s občasným dažďom veľmi zaťažujúce. A ešte keď sa k tomu pridajú horúčavy, to bude zas peklo :(.

    ReplyDelete

Thank you for every lovely comment! ♥