Friday, March 27, 2015

│NEW IN│

Krásny piatok všetkým! Dúfam, že už máte voľno, oddychujete, prípadne sa chystáte ísť zabaviť niekam von. :) Ja tu mám pre vás po dlhej dobe new in príspevok s kúskami, ktoré mi za poslednú dobu pribudli do šatníka/botníka. V nakupovaní sa krotím, vlastne som po dlhej dobe bola pozrieť obchody na dlhšie ako pol hodinu. A čo som si odniesla?
Najskôr vám chcem predstaviť novú kabelku, ktorú som si mohla vybrať vďaka spolupráci s e-shopom sakypaky.sk. Už dlhšie som si plánovala kúpiť nejakú väčšiu hnedú, do ktorej sa vojde všetko, čo potrebujem so sebou dennodenne nosiť - od vecí do školy, nejaké to jedlo, fľaša s vodou, foťák, prípadne veci do práce. A táto je na to všetko ideálna, je praktická, prepracovaná, vyzerá kvalitne, páči sa mi na nej aj vnútorné zapínanie na zips a tiež to, že sa dá nosiť či už v rukách alebo s popruhom cez rameno. Ja som si ju zamilovala a pred pár dňami som s ňou fotila aj outfit, ktorý sa objaví na blogu v priebehu budúceho týždňa. Takže ju uvidíte už čoskoro "v akcii". ;)
Šedý dlhý kardigan ste mohli vidieť na predposlednom wishliste, mám ho už nejakú dobu a nosím ho dosť často, tak je celkom zvláštne, že sa na blogu ešte neobjavil. Kúpila som ho vo výpredaji v New Yorker-i - odkiaľ sú aj džínsy (tiež zo zliav). Niektorí tento obchod veľmi odsudzujú za jeho kvalitu a ceny, no ja tu nakupujem veľmi rada. Podľa mňa sú tu ceny skvelé, teda teraz hovorím samozrejme o tých výpredajových, kde sa mi podarilo veľakrát uloviť super veci aj za 1€! ^_^ A žeby boli nejaké extra kvalitné sa síce povedať nedá, no väčšinu z vecí, ktoré som si tam za posledné roky kúpila, nosím dodnes a zatiaľ som nemala až na jedny džínsy, ktoré sa mi rozťahali, žiadny problém. Aké máte s NY skúsenosti vy? 
Džínsy ste už spolu s čiernobielym topom, ktorý sa hneď stal jedným z mojich obľúbených, mohli vidieť v poslednom outfitovom príspevku.
Z nákupov som si odniesla aj tenisky, ktoré som už potrebovala, no ešte som nenašla žiadne, ktoré by ma dosť zaujali. Tak som zatiaľ siahla aspoň po týchto z Deichmanu, hlavne kvôli univerzálnosti, jednoduchosti, no napriek tomu nevyzerajú úplne obyčajne. Určite ich tu tiež uvidíte v outfite, momentálne ich nosím skoro stále. :)
A nakoniec tu mám ešte dve radosti, ktoré som dostala k narodeninám. Šperky som v poslednej dobe skoro vôbec nenosila, no chystám sa to napraviť, doma mám celkom peknú zbierku a je škoda, že len ležia v šperkovnici. Sovičku som dostala od Mariannky a srdiečko od drahého maminy. ^_^
Čo nové ste si v poslednej dobe kúpili vy? A čo z mojich úlovkov sa vám páči najviac?
Užite si zvyšok (aj keď upršaného škaredého) dňa! <3

10 comments:

  1. Hneď na začietku - tá kabelka je skvelá. Už som ju niekde videla a hneď sa mi zapáčila. Okrem toho je podľa mňa ťažké nájsť veľkú priestrannú kabelku, kam sa všetko zmestí.
    V New Yorkeri veľmi nenakupujem, len výnimočne. Niektoré veci sú super, no je to presne ten prípad, že ide tam nakkupovať polovica dievčať z mesta, všetky sú potom ako cez kopirák, no hlavná vec, že majú "originálny" štýl. To jediné mi vadí Ale za to New Yorker ako taký nemôže, sú tam pekné veci a za dobré ceny, len ja to už potom kombinujem úplne inak. :))

    No a tá sovička a srdiečko sú nádherné. Mám rada takéto pomerne jednoduché prívesky.
    Btw. pripomenula si mi, že už mám aj ja nafotiť New in, celkom som na to zabudla, ďakujem! :P

    DominicaLand <3

    ReplyDelete
  2. Pěkné věci :))

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk/

    ReplyDelete
  3. řekni mi kde bydlíš, přijedu Tě navšívit a přisahám, že Ti vůůůůůbec nic nezmizí :D
    závist veliká!

    ReplyDelete
  4. Krasne nakupy :-) Ja mam NY docela rada, ceny tam jsou fajn a naposledy co jsem tam byla jsem si tam koupila naprosto uzasne kvetinove saty, sice mi do leta jeste budou chvili lezet ve skrini, ale nemohla jsem je tam nechat :-)

    ReplyDelete
  5. Vážne úžasná kabelka :) New Yorker mám tiež celkom rada, aj keď mikina (alebo sveter?) čo som odtiaľ mala sa asi po 2-3 noseniach zažmolkovala, ale džínsy odtiaľ zatiaľ fungujú, tak ako majú :D
    Krásny víkend!

    ReplyDelete
  6. Ahoj, máš moc pěkné věci, nejvíc se mi líbí boty a kabelka :)

    http://gagenka.blogspot.cz/

    ReplyDelete
  7. Skvelý nákup a kardigán vyzerá úplne super. :-)
    The city of fashion

    ReplyDelete
  8. Takové trika se mi moc líbí a i ten svetřík je moc krásný:)

    ReplyDelete
  9. Jé, to jsou super věci a ty řetízky jsou roztimilý :))
    Young, wild and free

    ReplyDelete

Thank you for every lovely comment! ♥