Friday, February 13, 2015

│OUTFIT│ABSTINENCE

Ahojte, aký ste dnes mali deň? Ja som ráno vstávala do práce, v ktorej som v hlbokej podstate šťastná a vždy tam niečo úsmevné zažijem (niekedy aj menej úsmevné, ale to sa snažím prehliadať). Zajtra príde drahý z práce, takže sa konečne po troch týždňoch uvidíme, hrozne moc sa na neho teším, už sa nemôžem dočkať. ♥ Keď sa ma niekto pýta otázky kde robí, čo robí, kedy príde, ako dlho bude preč atď., po zodpovedaní zväčša dostanem odpoveď "ja by som to nevydržala" .. no a ja na to odpoviem - ja tiež nie. Dokonca som zistila, aké sú prejavy "nevydržanosti" (u mňa, u iných som to zatiaľ neskúmala) - silná a takmer stála chuť na sladké (najlepšie niečo čokoládové), chuť stále niečo robiť - v mojom prípade chodiť na prechádzky, variť, chodiť do roboty, do školy, jednoducho zamestnať si myseľ. Nakoniec najhlavnejší prejav nonstop myslenie na toho druhého, smútenie a nervóznosť. Absťáky. Upozorňujem, že prejavy môžu byť rôzne. ;)

Outfit sa skladá z mojej momentálne najobľúbenejšej bundy, pohodlných teplákov, čiernej huňatej brmbolcovej čiapky a samozrejme aj Nensinka bola jeho súčasťou. Fotky sú na mojom obľúbenom mieste, dúfam, že sa budú páčiť. :) Majte sa krásne. :)


6 comments:

  1. Krásné fotky! taky se mi líbí ta bunda a pejsek :) BEAUTYPUSINKA

    ReplyDelete
  2. Ta růžová bunda je skvělá, myslím, že taková by mi dokázala zvednout náladu když mě teď ta zima štve a chci jaro! Sluší ti to :)

    Lucieswlife

    ReplyDelete
  3. krásně fotky :)) a zase nádherná parka :)

    ReplyDelete

Thank you for every lovely comment! ♥