Thursday, January 22, 2015

│NEW IN│SNAPMADE

Keď mi prišiel email s ponukou na spoluprácu od e-shopu Snapmade.com, potešilo ma to a hneď som vedela, akú potlač chcem na tričku mať. Môj drahý totiž miluje komixy a jeho obľúbenou postavou je Batman, tak som sa rozhodla vytvoriť preňho tričko s týmto logom. Keď som objednávku robila, zistila som, že kupón v pohode zaplatí aj dve tričká, tak som si objednala jedno aj pre seba. ^_^ 
Pôvodne som plánovala, že tričko priložím ako vianočný darček, ale kým prišlo, už bolo dávno po vianociach. Pošta teda trvala akosi dlho, no možno to bolo práve Vianocami a tým zhonom okolo nich, za tých pár rokov, čo objednávam veci z netu, som zistila, že čím bližšie k vianociam si niečo objednám, tým dlhšie pošte trvá, kým to doručí. Taká klasika. Čo ale musím pochváliť je kvalita - trička samotného aj potlače. Materiál je 100% bavlna a na tele je príjemné, pohodlné a v posledných dňoch ho nosím skoro stále. Objednala som si veľkosť M a som s ňou spokojná. 
 Na webe nájdete okrem tričiek (či už predpripravených alebo si môžte vytvoriť vlastné ako ja) tiež mikiny, šiltovky, tašky, poháre, obliečky na vankúše, obaly na mobil a kopu iných vecí. Určite teda nájdete vhodný darček pre kohokoľvek (a nie len na Vianoce) a ak aj nie, môžte mu vytvoriť originálny presne na mieru :). 
 Máte skúsenosti s týmto alebo nejakým iným e-shopom na tvorbu vlastných potlačí? Ako ste boli spokojní? :) 

6 comments:

  1. nice!

    www.bstylevoyage.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. dobrý nápad, takhle mít v páru stejný triko ;)

    http://gagenka.blogspot.cz/

    ReplyDelete
  3. Trička vypadají skvěle. Já si zkoušela vytvářet tričko na stránce shirtinator.cz, ale zatím jsem nic neobjednala :) O tomto e-shopu slyším poprvé, ale určitě se podívám :)

    ReplyDelete

Thank you for every lovely comment! ♥