Saturday, January 03, 2015

│NEW IN│CHRISTMAS GIFTS

Ahojte! Dnes tu mám pre vás klasický povianočný new in príspevok s darčekmi, ktorý som pôvodne ani neplánovala, ale keď už tá vlna takýchto článkov utíchla, navyše som tentokrát nespisovala ani žiaden vianočný wishlist, povedala som si, prečo nie a dnes som nejaké darčeky nafotila. Keď sa ma na začiatku decembra sestra spýtala, čo by som chcela na Vianoce, sama som zostala veľmi prekvapená, keď som nevedela odpovedať. Keď si spomeniem na detské časy, keď som už pomaly v septembri začínala spisovať "listy Ježiškovi" s triliónom vecí, ktoré by som si chcela pod stromčekom nájsť ..neviem, no asi už starnem dospievam. Pomaly ale isto sa zo mňa stal človek, ktorý sa už tak neteší z materiálnych veci, zisťujem, že nepotrebujem tridsať lakov na nechty, na každý centimeter poličky nejakú sošku alebo mať v zásobe svetríky všetkých farieb. V poslednej dobe sa viac dokážem potešiť fajn posedeniu v kaviarni ( prípadne palacinkárni ^_^), výletu alebo ručne vyrobenej maličkosti. <3 Samozrejme ale keď je vec kupovaná z lásky, má pre mňa veľkú hodnotu. :) Čo som si teda nakoniec našla pod stromčekom? 
Tento rok sa niesol v duchu kozmetickom, voňavom a huňatom (ak teda nerátam darčeky typu váha či pamäťovka, ktoré sa mi zdalo zbytočné fotiť). Čo sa týka kozmetiky, vraví sa, že tej nikdy nie je dosť. Všetci vedia, že milujem voňavé vecičky, takže napríklad malinové telové mlieko či úžasne voňavé sprcháče, boli určite jasnou voľbou. Tiež dokonalé vône v spojení s krásnymi flakónmi, to je niečo pre mňa! ^_^
Z kozmetiky som potrebovala hlavne masku na vlasy a špirálu - táto od Bourjois je super, akurát som ju nemohla skoro ničím odlíčiť, tak mi k nej sestra dodatočne dokúpila aj odličovač. :) Najvoňavejší deodorant som si zamilovala už asi mesiac dozadu, keď som si ho sama vybrala, nakoniec som rovnaký dostala aj na Vianoce od Mariannky.. je vidno, že ma už dobre pozná. ^_^ A kto ma pozná vie, že mám rada aj sviečky, ktoré spríjemnia atmosféru a rozvoňajú celú izbu. 
Chcete vedieť v čom v poslednej dobe pobehujem po byte? Jedine v huňatom jednodielnom pyžamku! Jedno som si kúpila sama (fialové s ružovými srdiečkami) a bodkované som dostala od sestry.. obe sú z F&F a je to pre mňa ten najpohodlnejší domáci úbor ever. Je v nich krásne teplúčko, mäkkúčko ..bežte do Tesca, možno ich tam ešte nájdete! :) Z fashion vecí som okrem pyžamka (ktoré je samozrejme super truper fashion vec, ha) dostala ešte skvelú kabelku - ideálna veľkosť aj farba, určite ju tu uvidíte nejeden krát v outfitoch! 
Jednou z vecí, ktoré som si nakoniec vybrala sama, je táto šperkovnica - hurá, konečne mám v bižu poriadok a všetko má svoje miesto! Tiež som si už dlhšie túžila prečítať knihu Doba jedová a po prečítaní vám dám vedieť, aký mám na ňu názor. Vlastne som si povedala, že v novom roku si nájdem viac času na čítanie celkovo, tak sa tu možno objavia aj nejaké knižné tipy, čo vy na to? :)
 Budem rada, ak mi napíšete, čo pekné ste si našli po stromčekom vy, prípadne čo vám spravilo najväčšiu radosť! Teším sa na vaše komentáre, ja letím späť do postele ..užite si víkend! 

19 comments:

  1. Pěkný dárky a tu vůni - jakoby balíček, máš ve zlaté? jsem asi slepá to blbě vidím :D já mám právě modrou a růžovou a hrozně krásně voní a uvažovala jsem i nad zlatou pro mamču. :))

    http://gagenka.blogspot.cz/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Áno, je v zlatom a vonia krásne, určite odporúčam :)

      Delete
  2. Ta šperkovnice je moc krásná :)
    A taky strašně chválím novej design, vypadá to naprosto nádherně a i fotky jsou moc hezký!

    ReplyDelete
  3. ten dove sprcháč jsem akorát vypoužívala, byl suprovej :) a všechny tvoje dárky jsou krásné a roztomilé :3

    http://gethealthyandfitwithus.blogspot.cz/

    ReplyDelete
  4. Krásné dárečky! :) Ta šperkovnice je úplně skvělá, když sis jí vybírala sama, můžu se zeptat odkud je? :)) A Dobu jedovou jsem kupovala k Vánocům přítelovi :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Šperkovnica je tuším z Pepco alebo Kik, teraz neviem presne, prešli sme v ten deň veeeľa obchodov :) A mali ju aj v kvetinovom prevedení :)

      Delete
  5. Krasne darky.
    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz

    ReplyDelete
  6. tá šperkovnica je geniálna :)

    ReplyDelete
  7. Krásne vecičky, rovnakú šperkovnicu len s iným vozom som tiež dostala pod stromček :D
    http://bynicka.blogspot.sk/2014/12/cim-ma-jezisko-prekvapil-tento-rok.html

    ReplyDelete
  8. Krásne darčeky! Velmi sa mi páči tá šperkovnica

    ReplyDelete
  9. krásne fotky a ešte krajšie darčeky :)

    ReplyDelete
  10. Krásné dárky! Jsem zvědavá, jaká je kniha, tak se budu těšit na recenzi :)

    ReplyDelete
  11. Super darčeky! :) Tá voňavka Chloe vyzerá úžasne :3 ♥

    ReplyDelete
  12. Veľmi pekné darčeky. Šperkovnica je super a Chloé voňavky zbožňujem.
    theVandasdiary

    ReplyDelete
  13. Veľmi pekné darčeky. Šperkovnica je super a Chloé voňavky zbožňujem.
    theVandasdiary

    ReplyDelete
  14. Tá šperkovnica je nádherná, niečo také hľadám. Skúsila som si aj sama vyrobiť a celkom sa podarila, ale predsa...táto je lepšia.
    Prosím ťa, nevieš, koľko približné stála? :)

    DominicaLand

    ReplyDelete
    Replies
    1. Myslím, že stálo niečo okolo 5€, ale už si nepamätám presne :)

      Delete

Thank you for every lovely comment! ♥