Tuesday, January 20, 2015

│INSPIRATION│ WINTER DRESSES

 Šaty v zime - podobný článok som písala minulý rok, no po tom, čo som si prezrela e-shopy, musím povedať, že tento rok je výber oveľa lepší a rozmanitejší. Ja som síce nikdy nebola extra šatový typ, ale v poslednej dobe po nich pokukávam čoraz viac a veľmi sa mi páčia práve v kombinácii s pančuškami, členkovými topánkami a dlhým kardiganom - k tomu už len teplý kabát a máte skvelý outfit aj do chladného počasia. Samozrejme nie všetky typy šiat sa na zimu hodia, ja som do koláže vybrala tie, ktoré si v takejto kombinácii viem predstaviť a ktoré by som rada privítala vo svojom šatníku. ^_^ Pár šatových outfitov ste tu mohli minulý rok zahliadnuť, napríklad tento alebo tu s bodkovanými svetrošatami.

Čo vy a šaty? Nosíte ich aj počas zimných mesiacov alebo sú pre vás vyložene letným kúskom? :)

6 comments:

  1. Ahoj, no nosím i v zimě, mám ale jen dvoje, takové, které se do zimi hodí :)) a jinak dobrý výběr, nejvíc se mi ale líbí šedé a pak ty vzorované! :)

    http://gagenka.blogspot.cz/

    ReplyDelete
  2. Tie posledné šedé ach :) šaty síce moc nenosím ale tuto zimu som sa konečne odvážila a milujem kombináciu s pančuchami a teplým kardiganom :)

    www.dajdala.blogspot.sk

    ReplyDelete
  3. Tie sivé variácie sú úžasné!

    ReplyDelete
  4. Tie šedé sú úžasné aj na ľavo aj na pravo.. no ani ja som neni nejaký veľký fanúšik ale jednoduché strihy mám rada ! :)

    ReplyDelete
  5. Mám jedny zimní pletené :) , ale tyhle jsou dokonalé :)

    ReplyDelete

Thank you for every lovely comment! ♥