Wednesday, November 12, 2014

│OUTFIT - M│SPORTY & ELEGANT

M.: Ahojte, posledné dni mi ubiehajú veľmi rýchlo. Mám pocit, že stále niečo nestíham, všade sa ponáhľam, mám málo času a nič nerobím naplno.  V deň keď som mala na sebe tento outfit, ktorý bol fotený asi pred mesiacom, (tak trochu sme naň zabudli) som mala dôležitú prezentáciu v škole. Páči sa mi kombinácia niečoho elegantnejšieho a športového. Máte aj vy rady takéto kombinácie, alebo skôr vždy volíte buď športové, elegantné alebo ležérne oblečenie? Máte len jeden štýl, ktorého sa držíte, alebo ste nestále a rady skúšate nové veci? Prajem vám krásny začiatok týždňa a veľa času na veci, ktoré vás robia šťastnými. :)

5 comments:

  1. Neboj sa, nie si jediná, ani ja nestíham. A elegantno-športová kombinácia je určite výborná a ako tak pozerám, aj Ty si sa s ňou pekne vyhrala. :-) Pokiaľ ide o mňa, ja mám rada akýkoľvek štýl. :-)
    Katharine-fashionisbeautiful

    ReplyDelete
  2. Ten detail na tope je krásny :) Ja tie štýly mením najmä podľa počasia vonku a nálady :) Niekedy idem za dámu a inokedy mi je fajn aj v mikine a teniskách :)
    MORE THAN FASHION

    ReplyDelete
  3. skvele zkombinovane ! :)

    Zvu tě ke mě na giveaway : YOKO NGUYEN BLOG

    ReplyDelete
  4. mě se kombinace elegance a sportu moc nelíbí :/ víc se by mě k outfitu líbily nějaké lodičky :).Jinak ti to sluší a korálková halenka je krásná :)

    ReplyDelete
  5. tak toto fakt nie :/

    ReplyDelete

Thank you for every lovely comment! ♥