Saturday, November 15, 2014

|HOT OR NOT| TARTAN

Jeseň je v plnom prúde a ja sa snažím si ju vychutnať, kým príde zima, sneh, ľad, meškanie autobusov a vlakov, snehové fujavice, teploty hlboko pod nulou, kožušiny, rukavice, vlastne hocičo, čo človeka zahreje a našťastie, že už nie sme deti a nemusím spomínať dennodenné "guľovačky" pred školou, ha. Nebojte, zima má pre mňa samozrejme aj svoje pozitíva, no tých sa už toľko nenájde. :) Ale späť k jeseni.. a keďže ste tu prišli asi skôr kvôli móde a veciam, ktoré sa jej týkajú, a nie k prečítaniu si plusov a mínusov každého ročného obdobia, dnes má hlavnú úlohu v článku tartan

 Ten sa tak nejak k jeseni podľa mňa skvelo hodí, či už na kabáte, nohaviciach, šáloch alebo topánkach.. Na mne ste mohli párkrát už vidieť obľúbený tartanový šál (ktorý som tak zapatrošila, že som si myslela, že je už nenávratne preč, no našťastie som ho opäť objavila ^_^ ) a konečne mi dorazil aj tento dokonalý kabát, ktorý som si na prvý pohľad úplne zamilovala a nevedela som sa dočkať, kedy mi s balíčkom v rukách zazvoní teta poštárka pri dverách. Určite ho tu čoskoro uvidíte (a určite nie len raz) ! :)
 V šatníku mi už dlhšie visí aj tartanová košeľa, ktorú (teda aspoň jej časť) ste mohli vidieť napríklad v tomto outfite. Čo sa týka nohavíc, tie sa mi síce v niektorých outfitoch páčia, no sama na sebe si ich veľmi predstaviť neviem, celkovo nosím vždy buď čierne alebo klasické modré džínsy a dávam prednosť zaujímavejšiemu vršku. A nech to už máme kompltné, od hlavy po päty - na slip on boty mám v poslednej dobe úchylku a s týmto vzorom vyzerajú super! ^_^

Fall is ofc here and I'm trying to enjoy it until winter comes, snow, ice, delayed buses and trains, snow blizzards, temperatures below zero, fur, gloves, actually anything that could warmed up.. Don't worry, I think that winter has also some positives, but not as much as other seasons. :) But back to the fall .. and in this post specifically to tartan.
 In my opinion the tartan and fall make a perfect couple, whether for coats, pants, scarves or shoes .. you could already see it on me a few times - my favorite tartan scarf and I finally received the package from sheinside with this perfect coat! You will see it here soon for sure (and certainly not just once)! :) 

Čo vy a tartan? Nosíte/Nenosíte? Páči/Nepáči? 
So what about you and tartan? Hot or not? 

8 comments:

  1. Souhlasím s tebou, tartan se do tohoto období skvěle hodí! zrovna včera jsem si koupila tartanovou burgundy košily a mikinu. Nejradši je ladím se slim kalhotama, kotníkovky a klobouk :) www.beautypusinka.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. Tartan se mi moc líbí, na podzim a zimu je úplně ideální. Budu se muset polepšit a pořídit si nějaký krásný pohodlný kousek :)

    ReplyDelete
  3. Mně se rozhodně líbí, nosila bych ho pořád, i když občas ho už mám taky dost, ale červenočerná kombinace u mě prostě vyhrává :)

    Young, wild and free

    ReplyDelete
  4. Mám ráda tartanový vzor a obzvlášť na podzim je skvělý! :)

    ReplyDelete
  5. Mám košeľu, ktorú mám rada a takisto sa mi páčia košeľe toto vzoru:) Rada by som si zaobstarala sukňu či šaty ešte, lebo sa mi to páči aj na nich:)

    Hello From the Edge

    ReplyDelete
  6. Ten černo-bílý kabátek je naprosto perfektní, ale jinak ani nevím, zda se mi tento vzor nějak líbí. Spíš ho vnímám tak nějak neutrálně:) Příjemné zpestření, ale že bych mu nějak podlehla, se říct nedá.
    ...//Instantní krása//...

    ReplyDelete
  7. Tento vzor nikdy nebude v móde out. Prednedávnom som si kúpila šál s týmto vzorom a najradšej by som ho nosila stále :)

    accessoriesforbeauty.blogspot.sk

    ReplyDelete
  8. Great! If you like, you can join my giveaway here https://fashionskyfall.wordpress.com/2014/11/14/oasap-giveaway/

    ReplyDelete

Thank you for every lovely comment! ♥