Friday, October 03, 2014

│PHOTO│BEACH


M.: Ahojte, mám pre vás ďalší dovolenkový post, tentokrát by som ho mohla nazvať aj plážový. V minulom poste ste mohli vidieť fotky z výletov po ostrove. Je mi trochu smutno, za tým všetkým, návrat do tohto sveta seminárov a prezentácií, zimy a dažďa, jednoducho do sveta v ktorom žijem a netvrdím, že ho nemám rada taký aký je, ale keď je niečo, alebo niekde lepšie, zdá sa vám to potom také nespravodlivé.


plavky/swimwear: Choies
RIKINY alias 6 plaviek v jednom ;)
Tieto plavky majú naozaj úžasné využitie - dajú sa zaviazať na šesť rôznych spôsobov. Na výber sú rôzne vzory a farby, no ja som už na začiatku leta túžila po čiernych, takže moja voľba bola jasná. Pri skúšaní som siahla hneď po veľkosti M, no nakoniec som zvolila S-ko, pretože košíčky sa mi zdali príliš veľké. Keď sme tieto plavky s Paťom fotili na pláži, bolo to dosť zábavné, nakoľko som sa musela prezliekať, tak aby ma nikto nevidel :D a nevidela som sa ani ja sama, ale P. mi pomohol a s výsledkom som bola spokojná. 
plavky/swimwear: Relleciga

A nakoniec mám pre vás takpovediac hlášky, ktoré sme s Paťom stále hovorili počas našich 13 spoločných dní :) :
- čo sme si nezobrali to nepotrebujeme (to bolo v tých prvých 2 dňoch, lebo sme sa balili narýchlo, pretože sme vo štvrtok prišli do cestovky a v piatok leteli, bolo to dosť spontánne, nato, že ja stále hovorím, že by sme mali byť viac spontánny ;) )
- nevravím nic - pri jedle (no :D Paťko sa smial, že si nakladám väčšie porcie ako on, čo samozrejme nebola pravda!)
-it ´s no good idea (toto je kapitola sama o sebe o jednej pani, ktorá podcenila Paťove jazdiace schopnosti a prišla o veľký kšeft :D)
- čo si dáš? - cestoviny (zase sme pri tom jedle :D)
- no a posledná hláška - na každú (naozaj) na každú nafukovačku, ktorú P. videl - vidíš tú nafukovačku, ó 



Prajem vám krásny týždeň! :)

5 comments:

  1. Krásné fotky, museli jste si to tam moc užít, já bych taky hned jela..:)

    Lucieswlife

    ReplyDelete
  2. Skvelé fotky, museli ste si to riadne užiť :)
    A modré plavky aj čierne ti ohromne pristanú! :)

    ReplyDelete
  3. Jak tak vidím to moře, pláž, západ slunce, hned si říkám, jak hrozně ráda bych zase odjela k moři (a to jsem se před necelým měsícem vrátila :D )...
    Modré plavky jsou neskutečně krásné a originální:) Sluší ti...

    °°Instantní krása°°

    ReplyDelete

Thank you for every lovely comment! ♥