Friday, October 24, 2014

|FAVOURITE| BLOG OF THE WEEK: RASPBERRY AND RED

Po dlheeeej dobe vám chcem ukázať jeden blog, ktorý sa oplatí sledovať. Síce som túto rubriku kedysi na blogu nazvala "blog of the week", určite ste si všimli, že to už dávno neplatí, no tipy by som vám chcela prinášať častejšie, tak hádam sa mi podarí aspoň "blog of the month", ha. ^_^ Čo sa týka toho dnešného, možno už o mne viete, že mám veľmi rada poľské blogerky.. kedysi som písala článok o obľúbených švédskych blogoch, myslím, že je na čase spraviť nejaký aj o tých poľských! Slečny mi vždy pripadajú strašne sympatické, usmievavé a majú skvelý štýl! Výnimkou nie je ani Weronika z blogu Raspberryandred, na ktorú som narazila náhodou včera a hneď sa mi zapáčila. ^_^ Čo na toto milé žieňa hovoríte vy? Poznáte jej blog? 

9 comments:

  1. Její blog neznám,ale fotky vypadají skvěle! takže se na ní určitě podívám! díky za tip! www.beautypusinka.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. Akurat dnes v noci som citala jej najnovsi clanok a hovorila som si, ze super anglictina, kiezby som aj ja vedela tak vtipne prelozit svoje myslienky do EN :D

    ReplyDelete
  3. Neznám ji, ale má opravdu pěkný styl, určitě se na její blog kouknu :)

    Lucieswlife

    ReplyDelete
  4. Na tuto slečnu jsem včera narazila na LookBooku a taky mě hodně zaujala:) Má styl, šmrnc, není tuctová. Myslím, že její outfity přinášejí něco nového:)
    °°Instantní krása°°

    ReplyDelete
  5. Naozaj ďakujem za inšpiráciu! <3 Vyzerá strašne milo a jej blog sa mi zapáčil hneď :))

    http://withgreywolf.blogspot.sk/

    ReplyDelete
  6. oooo ta je super! dakujem za tip :)

    ReplyDelete
  7. Tento blog som doteraz nepoznala, no je úplne skvelý, takže som ho určte nenavštívila naposledy. :-)

    ReplyDelete
  8. Vyzerá byť úplne zlatá, blog tiež nepoznám, takže si určite rada pozriem nejaký ten nový, a rubriku by som rada uvítala aj častejšie :)

    ReplyDelete

Thank you for every lovely comment! ♥