Tuesday, August 12, 2014

|WISHLIST|

 Leto je síce v plnom prúde, no ja si už chystám wishlist na jeseň. Síce milujem teplo (nevadia mi ani najväčšie horúčavy!), slnko, všetko, čo k tomu patrí.. tohtoročné počasie ma vážne nebaví. Dva dni pekne (ak vôbec dva) a potom zas dážď, a preto leto tak trochu podvádzam a začínam sa tešiť na jeseň ^_^  (hlavne na prechádzky po šuštivých farebných opadaných listoch ♥).
 A ako tak pozerám, celkovo sa mi to tu ladí do jesenných farieb - hnedá a vínová sú asi mojimi každoročnými jesennými favoritmi. 
Klobúky - dúfam, že zoženiem presne také, aké chcem, pretože ich plánujem nosiť často. Páči sa mi, ako oživia hocijaký outfit, veľakrát ste tu videli môj veľký z choies, no plánujem si kúpiť skôr nejaké menšie.
Ruksak - naposledy som nejaký nosila asi na začiatku strednej, potom som si obľúbila kabelky a hlavne teda tie cez plece, no teraz by som nejaký kľudne brala. Pôvodne ma lákali tie v pastelových farbách, no najviac by som využila asi klasický čierny, najlepšie s nejakým zaujímavým zlatým detailom. Občas toho nosím do školy viac, takže sa bude hodiť.
Topánky - v poslednej dobe volím skôr pohodlnosť. Obľúbila som si tenisky, žabky, sandálky.. vlastne si už ani nepamätám, kedy som mala naposledy nejaké topánky s opätkom. A keďže boty na mojom wishliste asi nikdy nechýbali, tentokrát by som rada do mojej topánkovej rodinky privítala jednoduché biele tenisky (už sú aj na ceste, jupí!) a páčia sa mi aj pohodlné "nazúvačky" (majú nejaký normálny slovenský výraz? :D) - navyše tieto sú tak chutne chlpaté, že aj keď si ich nekúpim, budem ich chodiť do H&M aspoň hladkať, ha.
│images source: Tumblr│
Šaty - keďže na jeseň býva už chladnejšie (aj keď si moooc prajem takú tú krásnu teplú slnečnú jeseň!), hodili by sa mi šaty z teplejšieho materiálu s dlhým rukávom. Páčia sa mi či už jednofarebné, tak aj vzorované - navyše tento tartanový vzor sa k tomuto ročnému obdobiu podľa mňa skvele hodí.
Bundy - kedysi to boli skôr cardigany, odkedy mám ale koženkovú bundu, nosím ju veľmi často a rada. Na blogu ste už mohli vidieť čiernu a vínovú, do zbierky mi chýba ešte hnedá. ^_^ Tiež by som sa potešila nejakej zaujímavej tzv. bomber jacket, no uvidíme.
Džínsy - a nakoniec čierne skinny džínsy, po ktorých sa poobzerám pravdepodobne v F&F, s tými, ktoré som si tam kúpila naposledy som vážne veľmi spokojná, tak hádam nájdem tie pravé aj v čiernej :). Alebo máte nejaké tipy, kde by som našla nejaké super za dobrú cenu?
A čo máte na svojom jesennom wishliste vy? Alebo ešte stále nakupujete letné veci? :) 

6 comments:

  1. krásný wishlist, brala bych z něj všechno..a mám to stejně, také se už docela těším na podzim, i když léto miluju...ale u nás v ČR je letos to léto takové nic moc..já teda plánuju na podzim pořídit si nějakou hnědou koženou bundu :)

    http://gethealthyandfitwithus.blogspot.cz/

    ReplyDelete
  2. moc krásný! kloboučky jsem si v poslední době hodně oblíbila!

    ReplyDelete
  3. Já miluju podzim, takže už jsem na něj maximálně natěšená!! :) stejně jako ty bych chtěla nějaký ten klobouček, šaty, úzské džíny a batůžek je asi největší přání! :) moc pěkný článek ;)
    Young, wild and free

    ReplyDelete
  4. Ty klobouky jsou krásný, ale asi bych neunosila. :(

    ReplyDelete
  5. ty slip on boty jsou fakt skvělý :D v hmku měli krásné s hadím potiskem:D

    ReplyDelete
  6. Ty bundičky jsou krásný taky bych nějaký takový chtěla:)

    ReplyDelete

Thank you for every lovely comment! ♥