Thursday, August 14, 2014

|OUTFIT-M.| EYES

Ahojte, tento outfit vo mne vzbudzuje detské časy. Je fotený pri našej základnej škole, kam sme chodili so Zuzkou. Keď mi prišli tieto šaty, ktoré sa mimochodom nikomu z mojich blízkych nepáčia, tak som si povedala, že chcem fotky na tomto mieste. Sú pre mňa typicky školské a vážne neviem prečo. ;) Teraz, keď chodím už na vysokú a rozmýšľam nad tým, či by som sa chcela vrátiť ešte do čias základnej, moja odpoveď by znela - nie. Nie kvôli učiteľom, prístupu, slobode, angline. Na druhej strane - áno. Áno kvôli spolužiakom, tajným láskam, zamilovaným lístočkom, prestávkam, blicom a basketbalu. Zo všetkého najradšej by som sa ale vrátila na strednú. Krásne štyri roky života, na ktoré nikdy nezabudnem, kvôli najlepším spolužiakom, úžasným učiteľom, ktorí neučili len to, čo mali v osnovách, ale ktorí nám dali do života omnoho, omnoho viac ako by sme si zaslúžili a boli schopní prijať. Ďalej kvôli mojej prvej (a tiež aj poslednej) láske - môjmu priateľovi, s ktorým som začala chodiť v prvom ročníku na strednej. 
A čo vy? Vrátili by ste sa späť na základnú, alebo strednú školu? Ak áno alebo ak nie, tak prečo? Páčia sa vám moje pre niekoho strašidelné, pre iného divné šaty? Zvolili by ste skôr športovú alebo elegantnú obuv?

Majte sa krásne! :)
Táto posledná fotka sa mi páči najviac, pretože najviac vyjadruje akými tieto neobyčajné šaty sú. :)

15 comments:

  1. vypadá to zajímavě, ale asi bych to nenosila :)

    http://gethealthyandfitwithus.blogspot.cz/

    ReplyDelete
  2. Fujky, ja tie šaty absolútne nemôžem ! :D

    ReplyDelete
  3. Tobě ty šaty sluší, jsou bezpochyby zajímavé, ale souhlasím třeba s prvním komentářem, že já bych je asi nosit nemohla :-D franckovaveronika.blogspot.cz

    ReplyDelete
  4. ja by som sa na zakladku vrátila práve kvoli tomu čo si písala a na strednej ma čaká posledný rok, takže teraz budem rada ak ju ukončím a potom budem rozmýšlať či by som sa vrátila :)
    každopádne šaty ti pristanú ale mne sa veľmi nepáčia aj ked na posledná fotka vyzerá veľmi zaujimavo s nimi :)

    ReplyDelete
  5. Ty šaty jsou naprosto suprový, líbí se mi, že je to takový originální a moc lidí by to nenosilo. No, mně se to rozhodně líbí! :)
    Young, wild and free

    ReplyDelete
  6. To vypadá božsky! :)))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    ReplyDelete
  7. tie šaty sú úplne skvelé! závidim ich snáď každej blogerke!:D myslím, že s teniskami vyzerajú skvele:)
    ja idem teraz do druhého ročníka na strednej, ale ide to veľmi rýchlo.. uvedomujem si, že sú to možno moje najlepšie roky, tak si ich užívam:) teraz by som určite nemenila, aj keď to učenie, ktoré nás čaká ma občas odradzuje. (to asi každého:D) taktiež chodím pre mňa na najlepšiu školu v okolí a možno aj na svete:DD takže ťa úplne chápem:) v tomto veku by som ostala dlhšie..:)

    http://petrakomarova.blogspot.sk/

    ReplyDelete
  8. Šaty jsou výborný ale já bych do nich odvahu vážně neměla. :(

    ReplyDelete
  9. mňa tie šaty celkom desia. :D ale sú zaujímavé, to áno.

    ReplyDelete
  10. Já bych si k těm šatům vzala nějaký pásek:-) Jinak super článek a tobě moc sluší!:-) Zvu tě na giveaway u mě na blogu :-)

    passengersmaniac.blogspot.cz

    ReplyDelete
  11. Mě by se ten vzor víc líbil spíš jen na nějakém topu :-) Ale ten vzor je jinak boží a ty botky:))

    ___________________________
    http://deny-garnet.blogspot.cz/

    ReplyDelete
  12. Já bych si ty šaty sice nekoupila, tobě ale rozhodně moc sluší. :))
    Vzhledem k tomu, že jsem pořád na střední tak moc nevím k čemu se vracet :)
    www.head-up-baby.blogspot.cz

    ReplyDelete
  13. Mne osobne sa tie šaty nepáčia, ale každý máme iný vkus. Keď tak rozmýšľam, najradšej by som sa vrátila na ZŠ, už len kvôli tej bezstarostnosti, ako som vtedy žila :)

    ReplyDelete
  14. Oh I love your dress!!! SO jealous

    ReplyDelete

Thank you for every lovely comment! ♥