Friday, July 25, 2014

|OUTFIT-M.| SPORTY

Dnes mám pre vás športový outfit s mojimi prvými legínami v živote zo stránky nejleginy.cz. (Doteraz som si požičiavala od mamy a od sestry). Legíny mi prišli neuveriteľne rýchlo a som s nimi nadmieru spokojná. Sú z príjemného materiálu a nie sú to také typické legíny, ku ktorým si môžete dať len niečo predlžené. Ďalej som zvolila jednoduchý čierno-biely crop-top, športové tenisky a otcove pilotky. :) 

Posledné dni mám pocit, že nerobím nič užitočné, len sa tak "poflakujem", doobeda niečo uvarím, potom, alebo niekedy aj predtým, ako začnem variť, idem von s Nensy a nakoniec si čítam a ešte chodím na bicykel a korčule. V sobotu sú u nás preteky na bicykloch, ktorých by som sa chcela zúčastniť, no mám trochu strach, že budem posledná. Ja viem, niekto posledný byť musí, ale bola by som z toho sklamaná, no tiež by som bola asi sklamaná z toho keby som to nevyskúšala. Hovorí sa, že na konci života viac ľutujeme tie skutky, čo sme nespravili, ako tie, čo sme spravili. S touto myšlienkou sa plne stotožňujem. Ako je to s vami? Myslíte si, že ľudia v dnešnej dobe skôr ľutujú to, čo spravili, alebo ľutujú to, načo sa neodhodlali? Ako si užívate prázdniny? Tiež máte pocit, že zachádzajú do stereotypu alebo zažívate stále nové a nové zážitky? Ako sa vám páči môj outfit? Majte sa krásne. :)

│Legíny/Leggings: nejleginy.cz

10 comments:

  1. já chci tvoji postavu :D nevím proč, ale nemám tu odvahu si koupit tričko nad pupek a ukazovat břicho :D Hrozně Ti to sluší :) lost-strength.blogspot.cz

    ReplyDelete
  2. Sekne ti to ;) jinak mam taky pocit ze se dost flakam a mam touhy po nejakem dobrodruzstvi, ale tak snad nas jeste neco ceka :))
    Dom by Dom

    ReplyDelete
  3. Tímhle "mottem" se řídím taky, vždycky když jsem v situaci, kdy se nemůžu rozhodnout jestli do nečeho jít, tak si to na to vzpomenu :))
    legíny vypadají fakt dobře :)

    ReplyDelete
  4. Úžasné! Máš dokonalou postavu!!:)

    U mě právě probíhá GA. Jsi zvána :) - http://karoli-fantastic-world.blogspot.cz/2014/07/1-giveaway.html

    ReplyDelete
  5. Dear, randomly found your blog and I’d like to say that you have amazing design, beautiful photos and interesting posts! I’m also impressed by your style! Everything is magnificent!

    would you like to follow each other?
    will be happy to see you in my blog)

    www.dianacloudlet.com

    ReplyDelete
  6. máš krásnou postavu! takovou bych chtěla :)

    ReplyDelete

Thank you for every lovely comment! ♥