Wednesday, April 02, 2014

|WISHLIST|

Vonku je krásne slnečne a príjemne teplo, mám z toho veľkú radosť a začínam sa čím ďalej, tým viac tešiť na leto! Samozrejme to ovplyvňuje aj moje nákupy (síce v poslednej dobe sa fakt krotím ^_^ ), takže dnes som sa rozhodla vyskladať môj aktuálny wishlist. Až keď som ho pridávala do článku som si uvedomila, že na ňom nie je jediný čierny kúsok, čo sa stalo asi prvýkrát, ha. Vďaka krásnemu počasiu mám aj viac chuť na svetlejšie a jemnejšie farby! 
Krajka - áno, áno. To už o mne isto viete, krajku proste milujem. Už dlhšiu dobu obdivujem botičky s krajkovaným detailom, ktoré sú podľa mňa úplne dokonalé ♥. Keby som ich ešte mala kam dávať, určite by som neodolala. ^_^ Jednoznačne ale potrebujem na leto ideálne krajkované biele šaty alebo overal. Momentálne ma najviac zaujali tieto, no stále nie sú úplne podľa mojich predstáv. Na Persunmall mám tiež vyhladnuté kraťasky s krajkou, uvidíme, pre čo sa nakoniec rozhodnem. 
Topánky - ako topánkoholička sa nezapriem. Krajkovaným som síce odolala, no rozkošné bodkované sú vďaka spolupráci s e-shopom sammydress už na ceste ku mne. ^_^ Na jar by sa ale do chladnejších alebo upršaných dní hodili aj klasické chelsea boots, ktoré si viem predstaviť snáď ku všetkému. Čo myslíte? 
Doplnky - Vždy sa nájde pár drobností, ktoré by mi spravili radosť. Tentokrát to sú napríklad hodinky (objednané ^_^), lak so zlatými trblietkami, plátená taška so zaujímavou potlačou (táto so slonom mi úplne učarovala ♥) alebo ruksak, aj keď o tom nemám vôbec konkrétnu predstavu. Takže to nechávam skôr na náhodu a ak narazím na nejaký pekný a za super cenu, bude môj. 
Čo pekné by potešilo vás? Alebo čím ste si v poslednej dobe spravili radosť? :)

Na oficiálnom blogu Persunmall práve prebieha giveaway, kde môžte vyhrať kupón na nákup! Tak ak tam máte čosi vyhliadnuté (a ak nie, tak niečo určite nájdete :) ), neváhajte a zapojte sa! Potrvá len do 7. apríla!
A ak sa už chystáte nakupovať, v prípade, že lajknete ich FB fanpage, získate automaticky zľavu!

5 comments:

  1. Krásné věci, nezlobila bych se ani za jednu z nich :D Vážně pěkný výběr :)

    ReplyDelete
  2. Botky by se mi taky nějaké líbily :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    ReplyDelete
  3. omg that playsuit is adorable :)

    ReplyDelete
  4. Boots with lace are amazing and super cute

    http://labloguerapelirroja.blogspot.com

    ReplyDelete

Thank you for every lovely comment! ♥