Tuesday, April 15, 2014

|OUTFIT-M.| BE FREE

M.: Ahojte. Ako ste začali týždeň? Ja celkom vydarene, pretože som vstávala s myšlienkou, že už len dnes a zajtra, a potom máme voľno. Juchú. Nie že by som tak nerada do tej školy chodila, ale teším sa, že si oddýchnem a budem mať viac času na všetko, čo ma robí šťastnou. :) (Nie že by ma škola šťastnou nerobila, ale tak viete, sú isté momenty, ako napríklad budík o pol 5 ráno.. ;) ). Dala som si záväzok, a to taký, že všetko čo upečiem a uvarím (ale teda hlavne upečiem) vám odfotím, milujem varenie a vždy si hovorím, že musím viac fotiť, ale keď mne sa nikdy nechce ísť po veľký foťák, zapínať ho a to všetko :D , no a na mobile foťák nemám, teda mám, ale ako keby som ani nemala :D ale sľubujem, že cez tento týždeň vám tu pridám minimálne tri obrázky z pečenia. :)
A teraz k outfitu. Mám na sebe voľný predĺžený asikabátik :D a bola som z neho úplne na mäkko, keď som ho objavila mame v skrini. Teraz ho už nenosí, takže som si ho privlastnila. Mám rada voľné veci. Snáď všetky staré otcove košele sú u mňa v skrinke. Ďalej mám na sebe košeľu z choies, s ktorou som nad očakávania spokojná, je na dotyk príjemná  a predĺžená, takže ju môžem nosiť buď s legínami, k rifliam, k sukni, alebo previazanú opaskom. V tomto outfite mám aj moje nové lásky - topánky. Dlho som chcela niečo na štýl Vans, a tieto som objavila v letáku z deichmann a bola to láska na prvý pohľad. :) Určite to poznáte aj vy, keď niečo vidíte a zamilujete sa (reč je o móde :D). Aké najnovšie kúsky vám visia vo vašom šatníku? Aký ste mali pondelok? 
Užite si prázdniny. :*
 | kabelka/bag, kabát/coat: vintage | košeľa/shirt: Choies.com | topánky/sneakers: Deichman |



Happy Easter day
Up to 75%off. Hurry up!
More than 1000 styles. There is always a suitable one for you! 
Start from Apr 15th, end on Apr 22nd.

Shipping within 24 hours.
By the way, the white lace blouse in 3D embroidery will be $11.99 on April 17th, save 64%.
Beginning at 1:00am GMT April 17th,
Lasts only 24 hours, limited pieces available. 

6 comments:

  1. moc se mi ten outfit líbí ale za mě bych k tomu dala asi normální legíny a botky asi v jiné barvě nebo balerínky, té černé mi přijde moc ;-) ale jenom můj názor hlavní je že se v tom cítíš ;-) taky sháním botky buď vans nebo jim podobné takže děkuji za typ :-) a na pečící fotečky se těším taky jsem začala péct a moc mě to baví tak jako čekovat fotky ostatních :-D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ďakujem za pekný komentár, veľmi si to vážim, takéto rozpísané komentáre mám najradšej a vždy ma potešia. :)

      Delete
  2. nadherny outfit :) a tie modré nechtíky su uzasne ♥

    ReplyDelete
  3. tie legíny sú krásne :3

    http://michelleeskingdom.blogspot.sk/

    ReplyDelete

Thank you for every lovely comment! ♥