Friday, April 25, 2014

|OUTFIT| FUR & LEATHER

 Ahojte! Ako si užívate posledné dni? Pre mňa bol tento týždeň celkom oddychový, v škole som bola len párkrát a aj to väčšinou len na jeden seminár, no za chvíľku už zas začína to obdobie zápočtov a skúšok, tak sa budem musieť nejak prepnúť do poriadného študijného režimu. Dúfam, že budem mať ale dosť času aj na blog a plánujeme pre vás s Mariannkou aj po dlhšej dobe konečne usporiadať súťaž, hádam sa nám to podarí čo najskôr. ^_^
A dnes vám napíšem aj trošku viac slov k outfitu, až keď som ho pridávala na blog, uvedomila som si, že je takmer celý poskladaný z kúskov, ktoré som dostala v rámci spolupráce s viacerými e-shopmi. Na veľa blogoch som už čítala o týchto všemožných spoluprácach, o výhodách aj nevýhodách a častokrát aj názory typu "tá zoberie všetko, čo jej darú zadarmo", "bloguje len kvôli sponzorom" a podobne. Dnes som sa rozhodla, že sa k tomu tak trochu vyjadrím aj ja a už dlhšie som sa nerozpísala (tak si to hádam aj niekto prečíta do konca, ha). Na začiatok by som chcela povedať, že by som si nikdy blog nezakladala kvôli tomu, aby som z neho niečo mala zadarmo a popravde som ani netušila, že by niečo také niekedy bolo možné. Nikdy ma nenapadlo, že si ma raz vyhľadá nejaká firma či e-shop a ponúknu mi spoluprácu, že sa niekomu bude moja "práca" na blogu páčiť a ocení ju. A tak aj tieto sponzorované veci beriem - ako ocenenie, odmenu za blogovanie, pretože síce blogujem veľmi rada a kvôli tomu, že ma to baví, je fajn pocit, dostať za všetok ten čas, ktorý blogu venujem nejakú odmenu (aj keď pre e-shopy je to skôr lacná reklama). No ani toto "zadarmo" nie je vôbec zadarmo. Niekto si možno ani nevie predstaviť, koľko je za jedným takýmto článkom práce. Vybavovačky ohľadom doručenia, keď vás napríklad teta poštárka doma nezastihne a vy musíte bežať na poštu, párkrát som už musela vybavovať aj opletačky s colným úradom, kým sa ku mne vôbec balík dostal. Kým si potom nájdete čas na fotenie (našťastie mám teraz Mariannku a fotíme sa navzájom, takže nemusím hľadať a prosíkať nikoho iného ^_^), kým fotky pretriedite, povyberáte, upravíte a dáte dokopy článok - a navyše popritom musíte samozrejme spraviť ešte trilión ďalších vecí. Veľmi ma (a určite nehovorím len za seba ale aj za všetky ostatné blogerky) potom poteší, ak vidím, že sa vám fotky a článok páči, ak za sebou necháte komentár s vašim názorom alebo proste len vidím, že počet fanúšikov stúpa. ♥ Aspoň ja som teda typ človeka, ktorého poteší aj maličkosť a aj toto sú pre mňa veci, vďaka ktorým ma blogovanie baví, ste zlatíčka a veľakrát mi spríjemnite deň! Budem teda veľmi rada, ak si niekto článok prečíta a napíše mi svoj názor.
   Čo sa týka vecí, ktoré mám na sebe, už ste tu pár z nich mohli vidieť v iných článkoch. Top, ktorý mi pred pár dňami dorazil z Choies, nosím momentálne takmer stále, dokonca ho môžem nominovať na najlepšiu vec, akú som si z tohto e-shopu kedy objednala! Je z veľmi príjemného materiálu, dlhšie, strašne pohodlné a pritom zaujímavé svojím koženým detailom na pleciach. Najradšej by som ho doma mala vo všetkých farbách! ^_^ A takto sa momentálne cítim najlepšie, heslo posledných dní u mňa znie "Hlavne pohodlne!" :).
Ale už sa neviem dočkať leta, tepla a šiat! Ako ste na tom vy? ^_^

15 comments:

  1. Tá kombinácia farieb sa mi neskutočne páči ! <3 Moc moc ti to pristane ! :))

    ReplyDelete
  2. Vsechny ty kousky jsou strasne krasne, vypadas uzasne! A hezky napsany clanek, uplne te chapu, taky mi dela radost kazdej komentar... Mam blog teprve mesic a ani jsem nepocitala s tim, ze se mi na nej budou opravdu lidi divat, natoz aby komentovali a k tomu navic i nabidka spoluprace... Jsou to pak hodne prijemne radosti :)
    Dom by Dom

    ReplyDelete
  3. Skvělý outfit :)


    www.stylesolution.cz

    ReplyDelete
  4. Ta kabelka je krásná! moc ti to sluší!

    ReplyDelete
  5. Jéé ty balerínky jsou nádherné :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    ReplyDelete
  6. jsi nádherná! moc ti to sluší :)

    ReplyDelete
  7. Moc hezké! :-)

    www.laleitr.blogspot.com

    ReplyDelete
  8. O, tobě to tak sluší! Jsou to nádherné fotky. Taky už se celkem těším na léto :)

    ReplyDelete
  9. Outfit je moc pěkný, nejvíce ta vesta, ta je dokonalá :)

    http://anesagill.blogspot.com

    ReplyDelete
  10. mě se chlupaté vesty moc nelíbí, ale takhle je to fajn a tobě to moc sluší:)

    ReplyDelete
  11. Ľudia, čo Ti dokážu niečo také povedať, Ti len závidia. Ty máš záľubu a dlhodobo bez prestávky sa jej venuješ a myslím si, že už je načase, aby si to niekto všimol a odmenil Ťa. Tie eshopy si Ťa nebybrali len tak pre nič za nič. Jednoducho máš krásny blog a robíš zaujímavé články. ďalej máš obrovskú návštevnosť a robíš týmto obchodom veľkú reklamu a myslím si, že sem-tam nejaký svetrík [ napíšem to takto :D ] alebo tričko je nič oproti tomu, čo by to tie stránky stálo, keby že si dávajú robiť reklamu inde- sociálne siete a pod., :P a hlavne, ako si spomínala, chce to veľa času, upraviť sa, ísť niekde, kde to urobí pekné pozadie a potom to dať celé dokopy. Ty robíš prácu a za prácu má byť každý zaplatený [ tu na Slovensku síce biedne, ale tak no :D ]. Kašli na také reči a stále rob, čo ťa teší :] Držím palce :]

    ReplyDelete

Thank you for every lovely comment! ♥