Friday, February 14, 2014

|INSPIRATION| COAT MANIAC

Je to oficiálne. Myslela som, že v tom lietam len čo sa topánok týka, no po dnešnej rekapitulácii mojich zimných nákupov som dospela k tomu, že by mi niekto mal zakázať nakupovať aj kabáty. A najlepšie úplne všetko, ha. 

It's official. I thought that I´m only shoes maniac, but after today's research of my winter purchases, I reached the fact that someone should stop me of buying new coats, too. And the best stop to buy anything, ha.


   Takže tu to máme. Počas tejto "zimy" som svoj šatník obohatilo dokopy asi o viac kabátov ako v nej vôbec bolo :). Začalo to tuším červeným kabátom, ktorý ste tu mohli vidieť v dvoch outfitoch. Tiež ste tu mohli vidieť príspevok s rozkošným žltým kabátom, ktorý ale nebol úplne podľa mojich predstáv a tak som sa ho rozhodla predať. K nim sa pridali dve bundičky - hnedá a čierna, ktoré sa na zimu naozaj hodili. Žiadne "parkoidné" som totiž doteraz nemala, takže som za tieto rada, pretože ich môžem nosiť aj k trochu elegantnejším outfitom. Pamätáte si ale na tento článok? No musím sa pochváliť, že ďalšia z nich je už u mňa doma! A môžte hádať, ktorá :). Samozrejme vám ju ukážem čoskoro v príspevku! Na a tým to nekončí. Na ceste ku mne sú ďalšie dva kabátiky, do ktorých som sa zamilovala a pevne dúfam, že budú vyzerať tak ako na fotkách a sadnú mi! Jedným z nich je tento modrý z obrázku a o druhom vám zatiaľ prezradím len toľko, že je ružový a straaaašne sladký! ♥ 
   Keď si to tak teraz vezmem, konečne začínam svoj šatník trošku dopĺňať o farby :). A nech to máme už kompletné, nezabúdam ani na camo bundu, ktorú som si nedávno objednala a o ktorej som vám písala v tomto článku a tiež tu môžem zaradiť aj kožušinkovú vestu, ktorú ste mohli vidieť v poslednom outfite. A keď už som brázdila po sheinside, našla som pár nových adeptov, ktorým by som sa veru potešila. Zaujal ma hlavne tento s koženkovými rukávmi a zamilovala som sa aj do tejto napodobeniny Acne, hneď ako som ju videla na KenzeČo vy a nákupy kabátov? Ako ste na tom za posledný rok? Povedzte mi, že v tom nie som sama!

8 comments:

  1. I love number 1, 3, 4, 5 <3

    www.bstylevoyage.blogspot.com
    xx

    ReplyDelete
  2. Líbí se mi 1 a 4 :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    ReplyDelete
  3. Ten první a ten třetí jsou dokonalý! :)
    Já nemám kabát asi žádnej, mám takovej chlupatej kožíšek :))

    Young, wild and free

    ReplyDelete
  4. 1 presne tú istú mám :) z tally weijl-u za 25 eur v zľavee :P :)

    ReplyDelete
  5. Ahoj :) Ja si chcem objednať ten modrý kabát, ale v čiernom prevedení. Môžeš mi prosím ťa povedať, ako sadne a akú veľkosť si objednávala? A či je aspoň trošku kvalitný a nie nejaká handra :) Ďakujem

    Nina

    ReplyDelete
    Replies
    1. Objednávala som si L a sadol mi super, aj keď ja ho mám z inej stránky, no myslím, že rozmery sú rovnaké. ;) Inak naživo sa mi veľmi páči, ale čakala som, že bude trošku hrubší, je to skôr sako ;).

      Delete

Thank you for every lovely comment! ♥