Sunday, January 19, 2014

|review| Rosewholesale.com

Ahojte! Pred pár dňami mi prišiel balíček z prvej spolupráce s e-shopom Rosewholesale.com, a tak mám pre vás recenziu. Keď balíček prišiel, ani som si nemyslela, že sa v ňom schovávajú boty, vyzeral na to príliš malý, takže to bolo pre mňa milé prekvapenie :). Gumáky som chcela už dlho a síce som si najskôr plánovala objednať nejaké klasické jednofarebné, ale keďže nemám rada upršané dni, rozhodla som sa nakoniec pre tieto, ktoré také dni aspoň trochu rozjasnia. Kedysi by som na ne hádam ani neklikla, nie je to úplne môj štýl, no zaujali ma a tak som si povedala, prečo nie. Doma mi ich všetci kritizujú (hlavne priateľ, ktoré si z nich robí strašnú srandu), no mne sa páčia a to je predsa hlavné! :)  
Čo sa týka číslovania, nosím 38/39, pre istotu som si objednala 40, keďže mám skúsenosť s tým, že na týchto e-shopoch sú väčšinou topánky menšie, no kľudne som si mohla objednať aj 39. No vložky do topánok to vyriešia, určite je lepšie keď sú väčšie, akoby mali byť malé :). 
 K topánkam som prihodila k objednávke aj sadu prsteňov, odkedy mám tieto, nenosím už žiadne iné a tieto nové ich krásne doplnia. Najviac sa mi páči mašlička a srdiečko, ktoré nosím na malíčku ♥. Niektoré z prsteňov sú aj nastaviteľné, takže si ich môžte prispôsobiť podľa seba.  
Doručenie objednávky trvalo necelý mesiac, čo som aj očakávala a je to taká klasická doba dodania z ázijských e-shopov. Neviem vám presne povedať, ako je to s poštovným, keďže som ho v rámci spolupráce neplatila, no pravdepodobne bude na váhu. Pri šperkoch je väčšinou pošta zadarmo, takže ak nemáte paypal a nenakupujete cez ebay, je tento e-shop skvelá alternatíva na nákup bižutérie, keďže ceny sú krásne :). Balíček dorazil poriadne zabalený, veciam sa teda nemohlo nič stať.
Ak sa rozhodnete pre nákup, môžte využiť kupón "LSVN30AFF", ktorý vám pri objednávke nad 30 dolárov ušetrí 4 doláre.

Máte skúsenosti s týmto e-shopom? 

6 comments:

  1. TAK TY PRSTÝNKY JSOU BOŽÍ!!!
    Boty nejsou zrovna můj šálek kávy ale k tobě se mi moc hodí! :)

    ReplyDelete
  2. Ty boty vypadají hodně zajímavě! :)) Prstýnky jsou super! :)

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    ReplyDelete
  3. taky jsem se dívala na podobné botky :D! paráda:)

    ReplyDelete

Thank you for every lovely comment! ♥