Sunday, December 08, 2013

|wishlist| Christmas

Pôvodne som ani takýto wishlist robiť neplánovala, no keď som ho zazrela na pár blogoch, akosi ma to nakoplo a zamyslela som sa, čo by som si vlastne rada našla pod vianočným stromčekom ja :). Nie som veľmi zvyknutá dostávať nejaké drahé darčeky, skôr mi naši dajú peniaze, za ktoré si kúpim sama to, čo momentálne potrebujem. Najskôr som chcela spraviť len klasický wishlist s oblečením, no aby to nebolo celé len o tom, pridala som aj iné veci, ktoré by mi spravili radosť :).
1 Diár - máme posledný mesiac v roku a ja už rozmýšľam nad kúpou nového diára, pretože väčšinou sa mi stane, že na to akosi vždy zabudnem a kým sa dokopem k tomu, nejaký si kúpiť, je už pomaly marec :). Nemám žiadnu konkrétnu predstavu o tom, ako by mal vyzerať, hlavne potrebujem nejaký praktický, ani veľký, ani malý, nie ťažký, keďže ho so sebou nosím každý deň. 
2 Termohrnček v tvare objektívu - snívam o ňom už odkedy som ho raz zahliadla na zľavomate, no nakoniec som akciu premeškala a neskôr naň akosi zabudla. Keď sa ma sestra nedávno pýtala, čo by som chcela na Vianoce, napadol ma ako prvý :). 
3 Kozmetika - z kozmetiky v podstate nič nutne nepotrebujem, až na sadu na obočie, keďže tá od essence, ktorú používam sa už úplne rozpadla. Stalo sa mi to už dvakrát, takže ak budem kupovať novú, myslím, že radšej zainvestujem do nejakej kvalitnejšej. Nemáte nejaké tipy? Okrem nej by som nepohrdla ani kvalitným balzamom na pery, čo je pre mňa v zime nevyhnutnosť a tiež by ma potešil lak na nechty s veľkými trblietkami. Akosi sa mi páčia v poslednej dobe práve takéto, aj keď kedysi som im vôbec neholdovala. 
4 - Župan a papučky - poriadne teplé, huňaté a najlepšie ružový/é! Župan momentálne nemám žiadny, takže by mi veru padol vhod, na zimné večery s čajíkom a obľúbeným seriálom :).
5 - Športová podprsenka a tenisky - Keďže som sa rozhodla cvičiť, a ak už cvičiť mám, tak nech naporiadok. Hodili by sa mi pohodlné, kvalitné tenisky, ktoré by som ale určite vynosila v teplejších mesiacoch aj k bežným outfitom, keďže sú pohodlné a outfit dokážu podľa mňa skvele oživiť! 
6 - A nakoniec kožušinkový šál (samozrejme nie pravý!), ktorý zháňam už nejaký ten mesiac a zatiaľ som naň nikde nenarazila :(. Je to jedna z mála vecí, po ktorých fakt túžim a tak dúfam, že ak Ježiško vie, kde taký zohnať, jeden pre mňa odloží :).

Čo by ste si chceli nájsť pod vianočným stromčekom vy? 
A ako ste na tom s nakupovaním darčekov pre ostatných? :)

10 comments:

  1. já si taky přeju takovej župan a tak nějak tuším, že na mě pod stromečkem čekat bude :) diáře Moleskine jsou sice drahý, ale určitě by se ti nějakej podobnej líbil, mamka má a je dost spokojená :) ten objektiv!! áá ♥ chápu tě :) já bych si přála nějaký knížky (jako vždy), make up a ani nevím, já to vždycky nějak zapomenu :D je to blbý, ale já si vždycky vzpomenu jen na něco :D moc pěkný článek! :)

    ReplyDelete
  2. krasny wishlist tak ten šal chcem aj ja :/ pretože je skvely a samozrejme aj nejakú dobrú parku :-)

    ReplyDelete
  3. objektív hrnček je skvelý,ešte k tomu ten nápad využiť clonu ako misku na sušienky je super! :))

    ReplyDelete
  4. Tak ti teda prajem aby si si to pod stromcekom vsetko nasla. :) Ale teda podla mna si si vybrala pekne veci, napriklad teda taky zupan, papucky a nova sada na obocie by sa hodila aj mne! ;)

    ReplyDelete
  5. papuče a župánek jsou boží! tenisky bych si taky přála :) přeju ti aby jsi pod stromečkem našla vše, co chceš ;)

    ReplyDelete
  6. Ty papučky jsou roztomilé :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    ReplyDelete
  7. Tento wishlist je podobný ako môj! :) Už dlho túžim po ružovom župančeku a kozmetika? to je základ! :)
    GIVEAWAY: http://karinvirag.blogspot.sk/2013/12/i-vianocna-giveaway.html

    ReplyDelete
  8. Ten hrneček chci taky, je naprosto dokonalej! <3 :3

    ReplyDelete

Thank you for every lovely comment! ♥