Tuesday, December 17, 2013

|inspiration| Lovely shoes

Poznáte to, že keď máte najviac učenia, robili by ste fakt hocičo, len nie otvoriť tú knihu či zošit a snažiť sa dostať niečo nové do hlavy? Povedzte mi prosím, že v tom nie som sama! :) Dnes som sa napríklad namiesto učenia na štyri zápočty, ktoré ma tento týždeň čakajú, začala prehrabávať na stránke Lovelyshoes, kde majú ako je podľa názvu asi zrejmé, veľkú kopu topánok od sandálok až po poriadne čižmy, a keďže už asi veľa z vás vie, že som topánkoholička (áno, pred pár dňami mi jedny prišli a mám objednané ďalšie), nemôžem z e-shopu len tak odísť! :) Na ukážku je tu teda môj malý výber vecí, ktoré ma zaujali najviac, ceny sú krásne, len keby ešte pošta bola zadarmo! Čo sa najviac páči vám? :) 
1 - 2 - 3

1 - 2 - 3 - 4

Okrem topánok tu ale nájdete toho oveľa viac, či už kabelky, oblečenie, plavky, doplnky a tiež šperky. Dokonca tu môžte nájsť aj špeciálne kostýmy alebo spoločenské šaty, aj keď do týchto kategórií ja väčšinou ani nezavítam. 
hearts pritn dress - pants - blue dress - skort - shorts

Čo poviete na môj výber? A čo vy? Vybrali by ste si? :)

12 comments:

  1. Neboj, mam to s pripavou na zapocty stejne :( bohuzel se mi to vymstilo a budu muset na jeden zapoctovy test znova. Ty kralovsky modre botky jsou uzasne, hned musim jit mrknout!

    ReplyDelete
  2. Z prvje jednoznačne 3 ♥ A z poslednej obe šatičky :O Krásne aj stránka :)

    ReplyDelete
  3. mne sa pacia vsetky 3ka a 4ka z prveho obrazka a druheho leopardie a martensky. Iba z netu topanky nikdy bez vyskusania neobjednavam..:P

    Peacock & Pineapples

    ReplyDelete
  4. I am obsessed wiith booties right now, I wear mine on a daily. My favorites are the number 3's, all black and leopard print!

    xo,
    Tania

    ReplyDelete
  5. Neboj niesi sama :) ja keď sa mám učiť sa už radšej ani neučím :) potom mi to ide lepšie ...
    Mne sa úplne najviac páčia tie martensy :3
    A krásne veci si vybrala :)

    ReplyDelete
  6. Love the Docs! one of my favorite brands. I would like to invite you to enter the Jollychic $100 International Giveaway on my blog :)
    www.lettersimpromptu.blogspot.com

    ReplyDelete
  7. no ako tie modré a tie leopardy sú skvelé, ale tuším by som ich nenatiahla, aj na topánkach je evidentne nejaké spešl čínske číslovanie, škoda, sú krásne !

    ReplyDelete
  8. to som rada, ze ti tiez ponukli spolupracu :)

    blog she.is.the.one

    ReplyDelete
  9. Líbí se mi snad všechny boty ! :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    ReplyDelete
  10. mne sa páči tá kabelka mini čierna dvojka

    ReplyDelete

Thank you for every lovely comment! ♥