Tuesday, December 31, 2013

|diary| New Year, New Start!

Dneškom končí tento rok a zajtrajškom začína opäť nový. V tomto období chcem vždy zmeny, zmeny, zmeny.. A tak to nie je výnimkou ani teraz, aj keď mám pocit, že tento rok tú zmenu potrebujem o čosi viac než tie minulé. Celkovo sa za tých 12 mesiacov stalo veľa vecí, na niektoré mám krásne spomienky, no bolo aj kopu takých, na ktoré by som najradšej zabudla. Dúfam teda, že ten nasledujúci rok bude lepší, a aj vám prajem, nech sa vám všetkým darí, nech prežijete veľa krásnych chvíľ so svojimi blízkymi, priateľmi, rodinou, navštívite nové miesta, spoznáte nových ľudí, splnia sa vám všetky predsavzatia a zvládnete všetko tak, ako chcete! 
Čo sa týka spomínaných zmien, tie sa týkajú väčšinou mňa osobne, no z časti aj blogu. Plánujem sa začať naplno venovať škole, zohnať si poriadnu brigádu, začať konečne šetriť na zrkadlovku (a snáď sa z nej takto o rok budem aj vytešovať), trochu si prerobiť izbu, vytriediť koooopu oblečenia, ktoré nenosím a dokonca rozmýšľam, že si prefarbím vlasy! :) Celkom sa na to všetko teším a snáď sa mi aspoň časť podarí. A na blogu uvidíte snáď príspevky častejšie, kvalitnejšie, zmysluplnejšie (pretože občas mám pocit, že staviam kvantitu na úkor kvality), budem viac fotiť, písať (premýšľala som aj na denníkom, no už teraz viem, že toto predsavzatie by mi dlho nevydržalo, ha), a rada by som začala články písať aj v angličtine. Snáď vám prinesiem viac inšpirácie a budete môj blog navštevovať často a radi :). Onedlho to budú už dva roky odo dňa, kedy som blog založila, takže určite prichystám aj rekapituláciu ako minulý rok. Dnes teda trochu viac kecací článok, a od zajtra začíname naplno :).  
Ako ste na tom s novoročnými predsavzatiami vy? Tiež ste taký nadšený a vymyslíte si ich miliónpäťsto a ako rok plynie, pomaly na ne zabúdate? :) 
Užite si teda posledný deň tohto roku a ešte raz vám prajem úspešný vstup do toho nového! 

3 comments:

  1. Ďakujem veľmi pekne. Taktiež Ti prajem šťastný a Nový rok 2014, aby si doň vkročila správnou nohou :)

    ReplyDelete
  2. Zuzi, v novom roku ti prajem naozaj len to najlepsie, vela vela zdraviam stastia a lasky, nech sa ti dari v blogovm i v neblogovom zivote. ;)

    ReplyDelete

Thank you for every lovely comment! ♥