Wednesday, November 13, 2013

|inspiration| Sheinside wishes

Už dlhšie som neobehala e-shopy a nepopozerala, čo je kde nové. A tak keď som si dnes konečne našla čas, rozhodla som sa mrknúť na sheinside, kde je vecí naozaj strašne veľa a našla som pár kúskov, ktoré sa mi veľmi zapáčili. Možno zháňate práve nejaký z nich, tak mrknite, čo som objavila :).  

Keď už ide tá zima, pozerám hlavne teplé veci, teda bundy, kabáty, kožuchy... Veľmi sa mi v poslednej dobe zapáčili chlpaté vesty (teda vlastne všetko chlpaté, huňaté a podobne príjemné), jednu ste mohli vidieť aj na mojom poslednom wishliste. Bunda s veľkou kožušinovou kapucňou je mojím must-have pre túto zimu, ale ešte stále som nenašla "tú pravú". 

Čo sa týka kabátov, mám ich síce už teraz dosť, no do tohto s koženkovými rukávmi som sa zamilovala, keď som si podobný skúšala nedávno v NY. Ďalší - mint je proste cukríkový a ak by bol navyše príjemný na dotyk, kľudne by som v ňom aj spávala ♥. A možno ste si všimli, že koženkové bundy nosím teraz takmer stále, no sú skôr na jeseň a do chladnejších dní by bola táto zateplená ideálna!  

Síce už je po lete, na sukne a najmä šaty určite nezanevriem. Veľmi sa mi začínajú páčiť vzory a to aj leopardí, ktorý som kedysi fakt nemusela, no na týchto šatách vyzerá skvelo! Okrem nich by sa podľa mňa na jeseň hodili červené či horčicové, viem si s nimi predstaviť kopu outfitov. A nakoniec niečo elegantnejšie, jednoduché čierne šaty sú podľa mňa jedným zo základných kúskov šatníka každej ženy, tieto sú navyše zaujímavé svojim peplum detailom. Čo vy a peplum veci, páčia sa vám? :).

Tiež som sa pristala pri nohaviciach a šortkách, nutne zháňam hlavne nejaké dobre sediace koženkové nohavice/legíny. Tiež sa mi veľmi páčia nohavice s rôznym vzorom, už som si pár krásnych skúšala napríklad v H&M, ale mám pocit, že mi iný typ džínsov ako skinny nesedí. Ak teda nenájdem vzorované nohavice, určite stiahnem aspoň po šortkách, tieto s aztéckym vzorom vyzerajú skvelo, nemyslíte? :) A džínsové šortky sú proste klasika, hodia sa takmer ku všetkému, tiež ich tu pár pekných nájdete, mne sa zapáčili svojim strihom tieto.  

Ktorý kúsok z môjho výberu sa vám páči najviac? Tiež po niečom momentálne túžite alebo niečo zháňate? :)

11 comments:

  1. Určitě bych si chtěla pořídit Parku :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    ReplyDelete
  2. ty šortky jsou nádherné a šaty též:)

    ReplyDelete
  3. krásný výběr <3 ten "chlupatý" kabátek je perfektní! <3
    a peplum nosím moc ráda, dělá krásnou postavu :))

    ReplyDelete
  4. Super článek, parku jsem si zrovna včera koupila :))

    http://evelinkablog.blogspot.cz

    ReplyDelete
  5. Parka s mint kabatom su krasne a z poslednych dvoch kolazi sa mi paci uplne uplne vsetko, naozaj si viem vsetko predstavit vo svojom satniku. <3

    ReplyDelete
  6. Ten kabát s koženými rukávmi je super!

    ReplyDelete
  7. Já bych si chtěla koupit hlavně nějakou chlupatou vestu nebo kabátek :)

    ReplyDelete
  8. ty kabaty jsou krasne:) hlavne ten prostredni a posledni:P

    PS: Pripoj se do me giveaway o printic fotky:)
    http://bridgeofmemories.blogspot.co.uk/2013/11/printic-giveaway.html#comment-form

    ReplyDelete
  9. Tie cierne saty su top ;-)

    ReplyDelete

Thank you for every lovely comment! ♥