Saturday, October 19, 2013

|random| Saturday

Dnes som sa rozhodla dať si oddychový deň, od všetkých povinností, čo sa školy aj ostatného týka. Možno si tak maximálne spravím poriadok v svojich veciach a kozmetike a za chvíľku sa chystám pripraviť si nejaký chutný obed :). Po tom strašnom týždni už oddych naozaj potrebujem. A čo vy? Ako si užívate sobotu?
V priebehu posledného týždňa mi prišlo pár vecí, pár som si kúpila a hádam po dvoch mesiacoch som sa vybrala aj do drogérie. Nejaké kúsky sme so sestrou ulovili aj na včerajších nákupoch v Auparku, vďaka zľavovým kupónom z Evy aj za super ceny :). 
Zlatý náhrdelník mi prišiel nedávno z Efoxcity, pári sa mi na ňom, ako je jednoduchý a univerzálny. Zlaté doplnky nosím v poslednej dobe stále a na strieborné som takmer úplne zanevrela. Ako to máte vy? 
Top s krajkovaným detailom som ulovila spolu ešte s ďalším podobným po 1 eure v New Yorkeri, tie ich zľavy milujem! A síce sa tam podľa mňa neoplatí nakupovať za plnú cenu, v zľavách sa tam dajú nájsť skvelé kúsky. Na efoxcity okrem šperkov ponúkajú aj affordable evening dressescheap prom dresses a môžte tu nájsť narozdiel od niektorých iných ázijských e-shopov aj mužské oblečenie (wholesale mens clothing).

Včera som si bola na pošte vyzdvihnúť aj ťažký balíček od vesmírnej Martinky s kozmetikou Fa, ktorú som vyhrala v giveaway u nej na blogu. Všetko to vonia skvelo, ešte raz ďakujem! ♥  

Ráno som začala kávou a sendvičmi, ktoré v poslednej dobe jedávam takmer stále na raňajky aj na večeru :). K tomu som sa konečne dostala aj k čítaniu nového čísla Emy a Evy, v poslednej dobe nemám čas ani na to. 

A nakoniec nová kozmetika, BB krém aj make up od Astor odporúčam! Oba výrobky sú skvelé, možno spravím aj osobitnú recenziu. Navyše som ich mala vďaka kupónu z Evy oba za cenu jedného! Tiež môžem odporučiť tieto tri laky na nechty, momentálne ani iné nepoužívam :).

11 comments:

  1. Ja som si tento mesiac kupovala aj Evu, aj Emmu a teda este som vobec nemala cas precitat si ich. :( Inak nahrdelnik vyzera super, ja nosim momentalne len zlate doplnky. ;) A mas krasneho psika. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. No aspoň v tom nie som sama :) Aa ďakujem! :)

      Delete
  2. Pekné fotografie, nové "new in" vecičky by som brala tiež. Ten top a tie vecí od Fa s ružami, och :3 ♥

    Gabrielle Crystal RoseBonniee ~
    !! GIVEAWAY !!

    ReplyDelete
  3. Ten lak od essence se musím po něm podívat :)

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Je super a výdrž ma veľmi prekvapila! :)

      Delete
  4. Barva laku se mi moc líbí. Nude barvy mám moc ráda :)

    Můj blog s giveaway :http://fashionaddiction-style.blogspot.cz/

    ReplyDelete
  5. Tá recenzia k BB krému by bola super :)

    ReplyDelete
  6. Ja už mám doma najnovšiu Emmu dlhšie a stále sa ku nej neviem dokopať.

    Pozývam ťa ku mne na giweaway: TU

    ZAZAlovelife

    ReplyDelete

Thank you for every lovely comment! ♥