Sunday, October 06, 2013

Autumn wishes

Autumn wishes
Keď som si nedávno spomenula na svoj posledný wishlist a uvedomila si, že už mám doma takmer všetky veci, ktoré na ňom boli, bolo načase spísať si nové. Ja som ten typ, ktorý proste nikdy nie je s ničím spokojný a to sa týka aj môjho šatníka, stále mi v ňom niečo chýba :). Tentokrát sú to všetko jesenné kúsky, keďže už je myslím v plnom prúde. Najdôležitejšou položkou sú čierne skinny džínsy, moje obľúbené už sú takmer šedé, keďže ich nosím často, a tak to chce nové. To zas bude trvať, kým nájdem dobre padnúce, ha. Ideálnym kúskom na jeseň je pre mňa poriadne teplý sveter, najviac by som sa potešila šedému a v poslednej dobe sa mi veľmi páči tmavofialová farba. Chcela by som úplne jednoduché, jednofarebné a hlavne aby zahriali :). K nim by podľa mňa skvele padla kožušinová vesta prepásaná tenkým opaskom, obyčajná čierna je podľa mňa najuniverzálnejšia. Keďže je jeseň dosť upršané obdobie (čo sa mi vôbec ale vôbec nepáči), chcelo by to nejaké gumáky! Tieto sa mi veľmi zapáčili a aj cena je prijateľná. Navyše zlaté detaily z nich robia zaujímavé topánky, ktoré sa skvele hodia aj k elegantnejším outfitom. Ďalej sú to už len doplnky, ktoré by mi urobili radosť, šedá čiapka do páru k čiernej, ktorú nosím často, leopardia šatka, ktorá oživí jednoduchý outfit, a tmavý rúž. V poslednej dobe som si rúže veľmi obľúbila, mám jeden od tmavší Oriflame, ktorý nosím často, a keďže je to len vzorka, už pomaly dochádza. 

Čo vy a jeseň? Aké kúsky vám chýbajú v šatníku?




Romwe Columbus Day Weekend Sale
Up to 74.92% off
From 10/08 to 10/14, whole week!
Don’t miss, girls!

6 comments:

  1. Pekny wishlist, ja tiez tuzim po kozusinovej vesticke a este by som strasne chcela nejaky krasny zimny kabat, ale to uz predbieham. ;)

    ReplyDelete
  2. ja si chci urcite koupit nejaky sedivy a vinovy svetr, taky nejakou cepici a momentalne lovim kotnikove polobotky a porad nemuzu najit ty prave! :-( tak at taky dobre poridis :-)

    ReplyDelete
  3. Super :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    ReplyDelete
  4. i love your blog,wow awesome Definitely following!!,here is my loved blog,i think

    maybe you are love too:


    Pearl Jewelry

    Keep in touch,best wish for you.

    ReplyDelete
  5. Mne sa tiež veľmi zapáčila tmavofialová farba, možno aj vínová, a preto rozmýšľam, že si niečo v tejto farbe zadovážim. Myslím, že nejaký šál/šatka by boli skvelým oživením môjho šatníka :-)
    that-nat.blogspot.com

    ReplyDelete

Thank you for every lovely comment! ♥