Monday, September 09, 2013

|new in| Jewelry

Zvonenie zvončeka, teta poštárka a balíček s krásnymi šperkami, tak by som sa chcela zobudiť do každého týždňa :). Dvojitý prsteň, náramok s mašľou aj krásne visiace náušnice, všetko mi to stihlo z e-shopu Persunmall prísť opäť v priebehu necelého týždňa, za čo som veľmi rada. Tentokrát som sa rozhodla vybrať si v rámci spolupráce práve nejaké šperky, pretože ich v poslednej dobe nosím častejšie ako kedysi (boli časy, keď som nenosila vôbec), a tak sa mi nejaké nové do zbierky hodia. Čakám ešte na nejaké ďalšie, okrem iného mi dnes prišiel aj email, že som vyhrala  náušnice a náramky v giveaway u Patricie, za čo ďakujem a teším sa :).  

// Ringing bell, postwoman and package full of beautiful jewelry .. so perfect monday morning, I think! :) Double ring, bracelet with ribbon and beautiful dangling earrings, everything I have ordered from Persunmall. The package arrived in one week, so delivery is too fast. For this time through my cooperation with this e-shop I decided to choose some jewelry because I started to wear it more than formerly (sometimes I didn´t wear them at all), so I need some new pieces to my jewelry collection. I hope that I will show you this pieces in some outfits asap :). //

earrings / ring / bracelet



As a girl, is it possible to live without makeup & cute accessories?
Just fetch these hotties at their cheapest time :P > http://www.romwe.com/manage_activity/Beauty-Deals/?wn
Only 72 hours!!

12 comments:

  1. Ty naušnice jsou nádherné :)

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    ReplyDelete
  2. Tie nausnice su super, ja som v poslednej dobe tiez prisla strasne na chut takymto velkym a visiacim a to som este asi pred pol rokom bola ochotna nosit iba drobne kamienky. ;)

    ReplyDelete
  3. Krásne šperky, ale ten prsteň to úplne dal najviac, je prekrásny :)

    ReplyDelete
  4. náušky sú super, tie by som brala aj k sebe do zbierky

    ReplyDelete
  5. Ty naušnice jsou boží! :)

    Na mém blogu probíhá giveaway budu ráda když se zapojíš :http://fashionaddiction-style.blogspot.cz/

    ReplyDelete
  6. náušnice jsou docela hezké :)

    ReplyDelete
  7. zo všetkeho ma najviac zaujali nauščky :) chválim!
    jankablog4.blogspot.sk

    ReplyDelete

Thank you for every lovely comment! ♥