Monday, August 05, 2013

|random| 5.8.

 Ahojte! Ako sa dnes máte? Dúfam, že ste začali nový týždeň čo najlepšie :). Mám tu zas pár random fotiek, myslím, že takýto typ článkov máte radi, a tak sa snažím fotiť veľa a často, aby ich tu mohlo byť čo najviac. Na prvej fotke môžte vidieť kúsok zo šiat, ktoré mi dnes prišli z persunmall, po 11 dňoch, čo som teda vôbec nečakala, keďže pošta by mala trvať 15-25 dní. No samozrejme som sa im potešila, ide o čierne maxi šaty, aké som si plánovala kúpiť už dlho a objavili sa aj na väčšine z mojich wishlistov. Sú veľmi pohodlné, dlhé (teda nebudem musieť ukazovať moje krivé nohy, ha) a prepásané tenkým opaskom vyzerajú skvele, takže sa teším, kedy si ich na seba niekam vezmem :).   

Náhrdelník aj náramok mi prišli spolu so šatami z posledného príspevku. Sú jednoduché no zároveň zaujímavé a práve také mám najradšej. Oba sú teda z e-shopu dresslink, kde nájdete bižu za skvelé ceny, len škoda tej platenej dopravy, ale pri takýchto malých položkách nie je cena dopravy vysoká, takže ak nenakupujete napríklad cez ebay, skúste sa popozerať práve tu.

Čo sa týka nových vecí, ktoré mi v poslednej dobe dorazili a potešili ma, určite medzi ne môžem zaradiť aj túto rozkošnú taštičku. Ja ju pravdepodobne využijem ako peračník do školy, ale určite by sa mi hodila ešte jedna podobná, do ktorej by som vpratala všetky kozmetické nezbytnosti, ktoré sa mi vždy povaľujú v kabelke :).

Ďalej sa musím pochváliť tým, že som sa konečne dokopala k cvičeniu. Našla som si novú aplikáciu - 7 minute workout na mobil, podľa ktorej ma cvičiť baví, a tak mi to snáď nejaký čas vydrží. 

A nakoniec vám idem robiť chute, síce to na mňa možno nevypadá, jedlo milujem. Najviac teda hocičo so zeleninou, ovocie a teraz, keď mám viac času, snažím sa skúšať nové recepty, ak máte nejaké tipy na blogy s receptami, dajte mi vedieť do komentárov :). 

Shirts with Shorts, the Melody in Summer
find super shirts & shorts with much cheaper prices here :P >> http://www.romwe.com/T-shirts-X-Shorts-c-187.html?wn
Ends on August 11th,  Never miss the opportunity :v

11 comments:

  1. moc se mi líbí ta kombinace :))

    ReplyDelete
  2. Ten náramok je geniálny! Super post!:)

    thebloggerina.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. Krásne šatičky, dobre si investovala akože vo výbere ♥ A random fotky sa mi taktiež páčia aj ten peračníček či kapsička :)

    Gabrielle Crystal RoseBonniee ~
    GIVEAWAY with Firmoo.com

    ReplyDelete
  4. ten náhrdelník je krásny :)

    ReplyDelete
  5. Přesně takovéhle bude mé dnešní jídlo ! :D

    gabulka-lovelygirl.blogspot.cz

    ReplyDelete
  6. Ten řetízek je krásnej :D A rýže na jídlo je skvělá, třeba na lehkou večeři, jenom se zeleninou a nebo s kari, to je taky výborný :)

    ReplyDelete

Thank you for every lovely comment! ♥