Wednesday, August 14, 2013

INSTA |random|

Po nejakej dobe opäť pár random fotiek, tí, ktorí ma sledujete na Instagrame, ste ich už mohli vidieť. Ja osobne mám takéto príspevky rada, keď môžem vidieť aj takéto fotky z bežných dní a dozvedieť sa viac o blogerkách, ktoré sledujem :). A čo vy? 
outfit z pondelka, keď som bola na zápis na VŠ, tieto maxi šaty som si veľmi obľúbila a po dlhej dobe som prevetrala aj kabelku z F&F | konečne som obehala aj obchody a plánovala som si kúpiť niečo v zľavách, no po dvoch hodinách som odišla sklamaná so slnečnými okuliarmi a ponožkami, ha 

♥ | od kamarátky som k meninám dostala tento skvelý náhrdelník :) | našla som najkrajšie plavky ale ani srdiečkové ani námornícke nemali v mojej veľkosti :( | ľúbim špagety a celkovo cestoviny s hocičím by som mohla jesť na raňajky, obed aj večeru :) 

14 comments:

  1. Ty plavky jsou krásnéé :)

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    ReplyDelete
  2. juuu...odkial su tie plavky prosim?

    ReplyDelete
  3. tie plavky :O
    http://i-believe-my-dream.blogspot.sk/

    ReplyDelete
  4. Náhrdelník je super :D a ten pocit když najdu nějakej super kousek a neni zrovna v mojí velikosti taky! :D Insta články jsou supr ;)

    ReplyDelete
  5. Pekne fotky! ;) Inak tiez mam rada takyto typ clankov, nielen preto, ze sa o danej blogerke toho dozvies viac, ale podla mna je to fajn aj pre teba samotnu, je to taky prijemny sumar toho co robis. :)

    ReplyDelete
  6. Mám ráda tyto "instagramové články" :)

    Lucy Enne

    ReplyDelete
  7. super fotky :)
    instagramové články mám také ráda :)

    ReplyDelete

Thank you for every lovely comment! ♥