Wednesday, August 28, 2013

|antiwishes| alebo 5 vecí, ktoré ma nijak nezaujali

Všimla som si, že takéto články sa na blogoch objavujú čoraz častejšie a tak som sa tiež zamyslela, čo z momentálnych "trendov" ma nijak nezaujalo či sklamalo. Dajte mi vedieť, či so mnou súhlasíte, prípadne čo sa nepáči vám :). 
1. Tangle teezer
Mám ho už dlho, kupovala som ho ešte pred tým, než sa vôbec na blogoch začali objavovať a to len pretože som mala kupón na nejaký eshop a potrebovala som kefu na vlasy. Zapáčila sa mi farba, ale to je asi tak všetko. Takmer vôbec ho nepoužívam, s klasickou kefou na vlasy si ich češem radšej a aj mi oveľa viac vyhovuje. Nevidím teda nič, o čo by bol tangle teezer lepší, práve naopak. 

2. Trčiace vybíjané podprsenky
Možno to je tým, že celkovo vybíjancom akosi neholdujem, ale tento trend ma teda vôbec nezaujal. Podprsenka je podľa mňa niečo, čo má byť zahalené - dobre, táto fotka mi nepríde nijak veľmi odhaľujúce, ale nájdu sa ak slečny, ktoré tričko vynechajú a cez vybíjanú podprsenku si prehodia len bundu.

3. Camo/maskáčový vzor
Nemám ani jednu vec s touto potlačou v šatníku a myslím, že ani mať nebudem. Celkovo takú tú "vojenskú zelenú" nemám rada a ten vzor tomu nijak nepomáha. Proste si pri pohľade na takúto bundu, nohavice či legíny predstavím vojaka a nijak štýlovo mi to nepripadá. 

4. Kozmetika Ziaja
V poslednej dobe už tak rozšírená síce nie je, ale kedysi na ňu boli recenzie hádam na každom kozmetickom blogu. Práve na tento krém som ich pár pozitívnych čítala a tak som ho zháňala, našla a vyskúšala. No nakoniec som zostala sklamaná, absolutne mi nevyhovoval a doteraz mi leží takmer celé balenie na poličke. 

5. "Zvonáče"
Vraj sa vracajú do módy, na pár blogoch už som ich aj videla, no do môjho šatníku sa nevrátia určite. Pripadajú mi proste strašne staromódne a nevkusne, nech sú zladené akokoľvek dobre a štýlovo. 

photos - me & weheartit.com

Nezabúdajte na GIVEAWAY :)


22 comments:

  1. Ziaja je fakt hrozná, také ji nemůsím :)

    ReplyDelete
  2. Zvonáče jsou pro mě horor. Je to tak strašně nehezké, neženské, neforemné... :(

    ReplyDelete
  3. Úplně souhlasím s podprsenkami i s tanglem. Párkrát jsem se s ním česala, ale že by to byl nějaký zázrak, to ne :) Skvělý článek :)

    ReplyDelete
  4. tak tento článom sa mi naozaj páči!
    poviem ti, že takmer vo všetkom súhlasím...
    z kozmetiky Ziaja som nemala ešte nič, takže nemôžem súdiť. vybíjané podprdy sú... no neviem, je to divné, u nás nikto nechodí len v podprde, ale poviem ti, že som si to chcela aspoň vyskúšať, nech je sranda :D. maskáčový vzor sa ani mne nepáči a poviem ti, že na tebe si ani neviem predstaviť. no a zvonáče... ono to dobre vyzerá na ulta chudých a vysokých babách - modelky. ale nemyslím si, že pristanú každému a tiež mám pocit, že je to móda 100 rokov za opicami - takže tiež vravím nie.
    ale Tangle Teeze som si chcela kúpiť, sesterka ho má a je s ním spokojná :).

    Kejmy ♥.

    ReplyDelete
  5. Tangle mám doma a spokojnosť :) Ziaja má niektoré produkty fajn, ale nič výnimočné. S ostatným súhlasím :)

    ReplyDelete
  6. Súhlasím presne vo všetkom, čo si tu napísala a vymenovala. Mne tá Ziaja presne tento krém tiež nevyhovovala a nechcem už od nich žiaden. Vyhovoval mi jedine vtedy, ak som ho používala nejaký každý 3. deň, a to ja taký krém fakticky nepotrebujem -_-"

    ReplyDelete
  7. podprsenky se mi docela líbí, stejně tak mám ráda svůj tangle teezer a ani maskáčový vzor mi nija nevadí :D Ale zvonáče!!! to nikdy prosím :D (joo já vim, nikdy neřikej nikdy), ale ty se mi orpavdu nelíbí :D

    ReplyDelete
  8. kosmetiku ziaja jsem ještě nevyzkoušela, takže na toto konto nic nepřidám, ale teda zvonáče jsou vážně něco strašného!!ani maskáčový vzor mi nějak nesedl

    ReplyDelete
  9. camo styl mě taky moc nebral ale když jsem ted byla na nákupech tak jsem si poridila prece jen 1 vec :D ale jinak s tebou se vsim souhlasim ..ty zvonace jdou mimo me! :)

    Můj blog :http://fashionaddiction-style.blogspot.cz/

    ReplyDelete
  10. Tangle teeze ani ziaju nevlastnim takze neviem posudit, podpresnka sa mi paci len v niektorych pripadoch, camo vzor mam celkom rada a zo zvonacov budem mat asi nocne mory :D

    ReplyDelete
  11. Tangle teezer nemám takže neviem, s tou podprsenkou a zvonáčmi s tebou súhlasím ale ináč camo styl sa mi páči a od Ziaja som mala pomarančový krém aj sprchový šampón a milovala som ich.

    ReplyDelete
  12. Vždy jak vidím nějakou holku s maskačovým vzorem tak si řeknu na co si sakra hraje?!:D Mám přítele, který se zabývá vojenstvím atd. vlastní s dalšíma lidma bunkr a přijde mi vážně směšné jen tak nosit toto oblečení!:D

    ReplyDelete
  13. Tangle teezer bych chtěla vyzkoušet, párkrát mi ho půjčila kamarádka a vůbec netahal a dobře mi vlasy rozčesal. Ale nemám ho, takže nemůžu pořádně posoudit. Camo vzor mám strašně ráda, ale že bych musela být od hlavy až k patám maskáčová, to zase ne. Od Ziaji mi vyhovuje krém na ruce, pak jsem vyzkoušela ještě odličovač, ale žádný zázrak. Jiné produkty jsem ale neměla. A zvonáče? Jsou neženské, vůbec se mi nelíbí!

    ReplyDelete
  14. aaaa zvonáče a maskáčový vzor..to mi fakt nepríjemne reže oči :D strašne to nemám rada, :P tu kozmetiku nepoznám, ten "hrebeň"..je to len hrebeň, no :D a vybíjané podprsenky? mne sa páčia, akurát neviem, ako by som to nosila :D myslím, že to je vec len tak, pre jednu jedinú miestnosť a tou je spálňa :D super článok :]

    ReplyDelete
  15. já si tangle teezer nemůžu vynachválit :o) klasické hřebeny na vlasy jsou pro mě noční můra (vždycky si s nimi vytrhám strašně moc vlasů) dřív jsem měla od ségry kadeřnický hřeben a ten byl super, ale po čase se poničil takže jsem hledala něco nového a teď na něj nedám dopustit :) podprsenky s ostny se mi líbí, ale jen přes tričko, bunda přes podprsenku wtf. pořád je to spodní prádlo! ziaja kosmetika mě vůbec nezaujala stejně tak zvonáče a maskáčový vzor :)

    ReplyDelete
  16. tangle teezer jsem vyzkoušel a taky mě nenadchnul :D ale kamarád co má afro říká že je to jedinej hřeben kterej může používat :DD A zvonáče bytostně nesnáším :)

    ReplyDelete
  17. Maskáčový vzor ma nikdy nelákal a asi ani nebude a keď začala byť tá podprsenka hit,tak som ju chcela,ale len zo srandy,že ako na ňu budú reagovať slovenké babky. :P

    ZAZAlovelife

    ReplyDelete
  18. skvelý článok, s väčšinou súhlasím, hlavne s tými zvonáčmi a podprsenkou ;)

    ReplyDelete
  19. Ziaju vyskúšanú nemám, vybíjané podprdy u mňa nula bodov, maskáče tiež, osobne mi to pripadá také až príliš zmužštelé (pánsky štýl je fajn, ale vojensko-drevorubačský maskáčový už nie), zvoncogate sa mi páčili keď som mala 6 rokov a všetky spolužiačky v škole ich mali, tak som musela mať aj ja, samozrejme, akurát ten Tangle Teezer mne osobne maximálne vyhovuje (aj keď mám taký ten klasický), lebo moje vlasy majú sklon ku "zdredovaniu sa", takže chuchvalce to rozčeše fakt skvele :)

    http://eldormovitz.blogspot.sk

    ReplyDelete
  20. Haha, Zuzi, je toto mozne, snad vsetko mame rovnake. ;) Tangle teezer mam uz celu vecnost a tiez ma nijak prilis nezaujal, cakala som od neho na zaklade ospevovanych recenzii dost a ziaden zarak teda, to iste Ziaja, asi pred rokom som si kupila krem s kozim mliekom a niezeby bol zly, ale pre mna skor taky neurazi-nenadchne, vybijance tiez nie su nic pre mna a verim, ze zvonace sa nam tak skoro nevratia. ;)

    ReplyDelete
  21. vo vsetkom sme zajedno okrem zvonacov. tie zboznujem :))

    blog she.is.the.one

    ReplyDelete
  22. Taky nemám ráda zvonáče :D

    Chtěla bych tebe a tvé čtenáře pozvat k sobě na blog, kde právě probíhá giveaway na tém back to school :) Budu ráda, když se zúčastníte! :)

    http://tereziiestaysalive.blogspot.cz/2013/08/ready-for-school.html

    ReplyDelete

Thank you for every lovely comment! ♥